Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna Bogdan, Štefan Bogdan, s.p. Prostor za zaključene družbe Prekmurje

0 / 0 ocen Oceni

Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 22:00
Torek
07:00 - 22:00
Sreda
07:00 - 22:00
Četrtek
07:00 - 22:00
Petek
07:00 - 22:00
Sobota
07:00 - 23:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Prostor za zaključene družbe Prekmurje

Prijazno postrežbo, pestro izbiro okusne hrane, prijeten ambient in prostor za zaključene družbe v Prekmurju vam zagotavljamo v Gostilni Bogdan.

Zagotovite si prijeten prostor za zaključene družbe in pozitivno presenetite svoje bližnje - nahajamo se na naslovu Mladinska ulica 6, 9233 Odranci.Prostor za zaključene družbe Prekmurje

Če ste lačni in je že čas za malico ali kosilo, vam pa bi se prilegel topel domač obrok, vas bodo Prekmurci usmerili k nam. V Gostilni Bogdan vas pričakujemo z odlično kulinarično ponudbo, s katero Prekmurje prepričujemo že več let.

V naši ponudbi pa je poleg okusne kulinarike tudi možnost ugodnega najema prostora za zaključene družbe v Prekmurju. Pravi naslov za vas smo, če praznujete:

  • rojstni dan,
  • poroko,
  • obletnico,
  • krst, obhajilo, ali birmo,
  • srečanje društva,
  • ali drugo pomembno slavje.
  •  

Z našo pomočjo boste v prostoru za zaključene družbe lahko ustvarili ambient po svojih željah. Okrasite prostor, izrazite svoje zahteve in pričakovanja, in z veseljem se bomo po najboljših močeh potrudili, da vam ustrežemo.Najem prostora za zaključene družbe Prekmurje

V našem prostoru za zaključene družbe v Prekmurju je dovolj prostora za vse vaše goste, s katerimi želite deliti pomembne trenutke, mi pa bomo poskrbeli za prijazno in hitro postrežbo okusne domače hrane na bogato obloženih krožnikih, da se bodo lahko najedli tudi najbolj lačni.

Postregli vam bomo z odličnimi juhami, predjedmi, solatami, mesnimi in zelenjavnimi jedmi, po dogovoru pa vas bomo navdušili tudi z domačim pecivom in sladicami. V ponudbi boste našli tudi velik izbor tako alkoholnih kot brezalkoholnih pijač, toplih in hladnih napitkov.

Veselimo se vašega obiska in vas z veseljem pričakujemo. V Odrancih nas mnogi poznajo prav po našem prostoru za zaključene družbe v Prekmurju, kjer so preživeli čudovite trenutke v družbi svojih bližnjih.

Naj vam pomagamo ovekovečiti posebne trenutke. Za vse poskrbimo mi - vi le pripeljite svoje goste oz. svate in naj se zabava začne!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje