Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna Bogdan, Štefan Bogdan, s.p. Dobre malice Prekmurje

0 / 0 ocen Oceni
Gostilna Bogdan smo že več let razlog, da gostje hodijo na dobre malice v Prekmurje. Pri nas vaše brbončice razvajamo z najboljšo kulinarično ponudbo. Poleg dobrih malic imamo ... Preberi celoten opis
Odprto
Ponedeljek
07:00 - 22:00
Torek
07:00 - 22:00
Sreda
07:00 - 22:00
Četrtek
07:00 - 22:00
Petek
07:00 - 22:00
Sobota
07:00 - 23:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Dobre malice Prekmurje

Gostilna Bogdan smo že več let razlog, da gostje hodijo na dobre malice v Prekmurje. Pri nas vaše brbončice razvajamo z najboljšo kulinarično ponudbo.

Poleg dobrih malic imamo na voljo tudi odlična kosila, zato resnično nimate več izgovora, obiščite nas!
Dobre malice Prekmurje

Je že čas za malico? Se sprašujete, kje v Prekmurju lahko najdete najbolj okusne jedi in se dobro najeste? Obiščite Gostilno Bogdan na naslovu Mladinska ulica 6, Odranci, kjer vam nudimo:

  • okusne in dobre malice,
  • široko izbiro kosil,
  • jedi po naročilu,
  • prostor za zaključene družbe.

Smo daleč najboljša izbira za dobro malico v Prekmurju, saj imamo na jedilniku pestro izbiro jedi, ki bodo zagotovo zadovoljile vse okuse in tudi najbolj izbirčne gurmane, poleg tega pa se lahko pohvalimo z bogato obloženimi krožniki, zato se boste pri nas najedli do sitega.

Naše osebje vas bo navdušilo s prijaznim pristopom, hitro in profesionalno postrežbo, in pozitivnim odnosom. Poleg tega pa vas bomo prepričali tudi z nepozabnim vzdušjem, kjer se boste počutili prijetno - tako sami, v dvoje, kot tudi z vso družino!Na dobre malice Prekmurje prihaja k nam

Za dobre malice pa nas Prekmurje ne priporoča le zaradi velikih porcij. Imamo namreč tudi izjemno ugodne cene, saj si želimo, da bi v naših malicah lahko brezskrbno uživali prav vsi.

Veselimo se vašega obiska! Zagotavljamo vam prijeten ambient, hitro in prijazno postrežbo ter prostor, kjer boste v družbi svojih bližnjih lahko preživeli prijeten čas ob dobrih malicah v Prekmurju.

Kaj še čakate? Pridite in se prepričajte sami, da res strežemo dobre malice. Prekmurje je zaradi nas zagotovo vredno obiskati, zato nikar ne odlašajte, mi vas že pričakujemo!

Za vsa dodatna vprašanja ali pa rezervacijo mize nas lahko pokličete, vaših vprašanj in predlogov pa bomo veseli tudi preko našega e-poštnega naslova.

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje