Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Zakaj se registrirati

Se vam zdi, da ste v morju ponudb včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako? Le nekaj klikov vas loči do registracije v poslovni imenik Moja Dejavnost, ki vam omogoča: 

Vidnost na spletu, tudi če nimate svoje spletne strani

Z vpisom vašega podjetja v spletni imenik Moja Dejavnost imate priložnost, da vas stranke najdejo, tudi če nimate svoje spletne strani oziroma ne delate na spletni prisotnosti na drugih spletnih kanalih. 

S pomočjo vsebine, narejene posebej za vaše podjetje, vam bomo zagotovili, da vas bodo stranke hitro našle, kljub temu da vas ne poznajo.

Vaši potencialni kupci imajo na enem mestu o vas zbrane vse ključne informacije - dostop do kontaktnih podatkov, delovni čas, pot do vaše lokacije. 

Kupcem vlijte dodatno zaupanje

Uporabniki interneta velikokrat naletimo na spletne strani, plačane oglase ali profile na družbenih omrežjih, ki nam ponujajo storitve in izdelke. Ob tem pa se tudi velikokrat vprašamo o legitimnosti ponudbe oziroma podjetja, ki stoji za njo. Izpostavitev v spletnem poslovnem imeniku je tista, kjer lahko potencialni kupci enostavno preverijo, da ste resnični poslovni subjekt, ki posluje v Sloveniji in zagotavlja svoje storitve.  

Objava na portalu bo ostala 

Ko bo vaše podjetje enkrat vpisano v spletni portal Moja Dejavnost, bo objava tam ostala, dokler boste tako želeli oziroma dokler ne boste končali vaše poslovne poti. Vaše (potencialne) stranke, bodo tako vedno imele možnost spremljati vaše objavljene kontaktne podatke ter komentarje oziroma ocene, ki ste jih prejeli.

Sami urejate in posodabljate vsebine

Ko ustvarimo vnos vašega podjetja na portal Moja Dejavnost lahko sami posodabljate informacije, kot so delovni čas, kontaktni podatki, enostavno dodajate tudi fotografije svojih izdelkov, prostorov, referenc.

Registracija je preprosta, s klikom na povezavo dostopate do obrazca, v katerega vnesete podatke svojega podjetja in v kratkem času boste postali del enega največjih poslovnih imenikov v Sloveniji.