Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

O nas

O nas
Digital Mediaorbis AD d.o.o. vključuje celotno tržno dejavnost, ki je v prvi vrsti preko medijev odgovorna za optimizacijo in učinkovitost oglaševanja posamezne stranke na najbolj produktiven način. Je podjetje polno pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi, ki vam bodo pomagali, da boste v poslovnem svetu vidni in najdeni.

Naše dejavnosti
Poleg oglaševanja, ki vključuje zvočno-vizualne vsebine, televizijski in radijski program ter medije v tiskani in online obliki, sodelujemo tudi pri oglaševanju skozi organizacijo različnih promocij in dogodkov, ki pomagajo predstaviti in oblikovati ime določenega podjetja.

Vizija in načela 
Vizija in osnovna načela našega podjetja in vseh zaposlenih so vljudnost in predanost podjetju. Ponašamo se z bogatimi izkušnjami, znanjem, sodelovanjem, timskim delom in organizacijo. Zavzemamo se za korekten način poslovanja in individualno obravnavanje vsake stranke posebej. 
Misija našega podjetja je pomagati slovenskemu gospodarstvu, predvsem se trudimo, da pomagamo malim podjetjem, da lažje kljubujejo izzivom, ki jih prinaša trg dela.