Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna Bogdan, Štefan Bogdan, s.p. Dobra kosila Prekmurje

0 / 0 ocen Oceni
Ste lačni in iščete gostilno, kjer boste lahko jedli odlične jedi po naročilu, okusne malice in resnično dobra kosila v Prekmurju? Našli ste jo! V Gostilni Bogdan vam nud... Preberi celoten opis
Odprto
Ponedeljek
07:00 - 22:00
Torek
07:00 - 22:00
Sreda
07:00 - 22:00
Četrtek
07:00 - 22:00
Petek
07:00 - 22:00
Sobota
07:00 - 23:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Dobra kosila Prekmurje

Ste lačni in iščete gostilno, kjer boste lahko jedli odlične jedi po naročilu, okusne malice in resnično dobra kosila v Prekmurju? Našli ste jo!

Gostilni Bogdan vam nudimo prav to. Vse od kakovostno pripravljene hrane iz vsak dan svežih sestavin do prijazne postrežbe vam zagotovimo v Prekmurju.Dobra kosila Prekmurje

Če se nahajate v Prekmurju, natančneje v Odrancih, vam bodo domačini v času kosila gotovo priporočili našo Gostilno Bogdan. Nahajamo se na Mladinski ulici 6, kjer že več let razvajamo brbončice naših gostov. K nam prihajajo predvsem obiskovalci Prekmurja, občasno pa se pri nas oglasijo tudi tuji turisti.

Predvsem se gostje k nam vračajo na najbolj okusna in dobra kosila v Prekmurju. Strežemo jih vsak dan v tednu razen nedelje in se za svoje stranke radi maksimalno potrudimo, da se z veseljem spet vrnejo k nam, pa naj bo to na malico, kosilo, ali večerjo.

Naše goste vedno prepriča prijetno vzdušje, odlična hrana, pripravljena iz kakovostnih in skrbno izbranih sestavin, pika na i pa je prijetno, prijazno in nasmejano osebje, ki se vedno razveseli tako novih kot rednih gostov.Dobra kosila Prekmurje dobi pri nas!

Odranci nas dobro poznajo po dobrih kosilih, Prekmurje pa nas priporoča tudi zaradi odličnih malic, prijetnega ambienta in prijaznih cen. K nam zahajajo posamezniki, pari, družine ter večje in manjše skupine, ki bi se rade dobro najedle v dobri družbi.

Na našem meniju dobrih kosil v Prekmurju boste našli:

  • domače jedi,
  • mesne jedi,
  • testenine,
  • priloge,
  • predjedi,
  • juhe.

Navdušili pa vas bomo tudi z domačimi sladicami, ki prepričajo vsakega sladkosneda.

Imamo tudi veliko ponudbo pijač, ki segajo vse od osvežilnih brezalkoholnih pijač, preko hladnega piva in odlične žlahtne kapljice. Po kosilu pa se pogosto prileže tudi skodelica kave . tudi tu vas ne bomo razočarali!

Zakaj se na dobrem kosilu v Prekmurju pri nas ne bi oglasili še vi? Veselimo se vašega obiska in vas z veseljem pričakujemo. Obiščite nas v Gostilni Bogdan!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje