Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna Bogdan, Štefan Bogdan, s.p. Dobra kosila Odranci

0 / 0 ocen Oceni

Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 22:00
Torek
07:00 - 22:00
Sreda
07:00 - 22:00
Četrtek
07:00 - 22:00
Petek
07:00 - 22:00
Sobota
07:00 - 23:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Dobra kosila Odranci

Pridite se dobro in ugodno najesti v GOSTILNO BOGDAN v Odrance. 

V naši gostilni za vas od ponedeljka do sobote pripravljamo: 

  • dobra kosila in malice,
  • jedi po naročilu 

Ob hrani vas seveda naše prijazno osebje postreže tudi s pestro izbiro pijač in napitkov, tako da od nas ne boste odšli ne lačni ne žejni, pač pa povsem zadovoljni s ponudbo.Dobra kosila Odranci

Že dalj časa smo sinonim za dobra kosila. Odranci nas po tem seveda najbolje poznajo, a vse več zadovoljnih gostov pride k nam tudi od drugod.

Pri pripravi dobrih kosil v Odrancih uporabljamo le najbolj kvalitetne, sveže in sezonske sestavine, saj se dobro zavedamo, kako se kvaliteta sestavin pozna v okusu hrane. Za pripravo poskrbijo naši kuharski mojstri, ki v svoje jedi vnašajo veliko truda, izkušenj, znanja in kanček ljubezni do kuhanja, kar je naša skrivna sestavina.Iščete dobra kosila v Odrancih? Pridite v Gostilna Bogdan!

Za prijeten ambient in vzdušje poskrbi naše osebje, ki vas bo navdušilo s svojo prijaznostjo, ustrežljivostjo in hitro postrežbo. Poskrbeli bodo, da se boste v naši gostilni ob dobrih kosilih v Odrancih počutili odlično in nas zapustili siti in zadovoljni.

 

Prepričani smo, da nad ponudbo tudi vi ne boste razočarani, če iščete dobra kosila Odranci. Obiščite nas na Mladinski ulici 6 in se prepričajte sami, da pripravljamo dobro hrano, imamo prijeten ambient, odlično postrežbo in denarnicam prijazne cene. 

SE PRIPOROČAMO!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje