Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna Bogdan, Štefan Bogdan, s.p. Dobre malice Odranci

0 / 0 ocen Oceni

Odprto
Ponedeljek
07:00 - 22:00
Torek
07:00 - 22:00
Sreda
07:00 - 22:00
Četrtek
07:00 - 22:00
Petek
07:00 - 22:00
Sobota
07:00 - 23:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Dobre malice Odranci

Ustavite se v GOSTILNI BOGDAN na naslovu Mladinska ulica 6, Odranci, če ste si zaželeli dobre malice. 

Za vas od ponedeljka do sobote pripravljamo pestro ponudbo hrane za vse okuse, poskrbimo pa seveda tudi za pijačo, prijazno postrežbo, prijeten ambient in ugodno ceno, zato se boste k nam tudi radi vrnili.Dobre malice Odranci

Na dobre malice v Odrance naši gostje redno prihajajo. Njihove brbončice razvajamo s hrano, ki je pripravljena iz svežih in kakovostnih sestavin ter po preverjenih receptih. Za vsakega se najde nekaj in prepričani smo, da tudi vi od nas ne boste odšli ne lačni ne žejni. 

Naši kuharski mojstri poskrbijo za dobre malice, ki so najbolj okusne v Odrancih, naše prijazno in ustrežljivo osebje pa za hitro postrežbo in vaše dobro počutje. Če karkoli potrebujete, vam bodo z veseljem pomagali.Vsak dan strežemo dobre malice v Odrancih

Vabljeni vsi, ki si želite privoščiti okusno, sveže pripravljeno in domačo toplo malico. Za vsakega se vedno nekaj najde - od mesnih in zelenjavnih jedi, do juh in jedi na žlico. Strežemo tudi dnevna kosila za vse, ki nas med malico ne morejo obiskati!

Poleg tega, da smo sinonim za dobre malice, nas Odranci poznajo tudi po tem, da imamo prijeten ambient, ki je po predhodnem dogovoru primeren tudi za zaključene družbe. 

Pridite in se prepričajte sami!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje