Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Politika piškotkov

Zakon o elektronskih komunikacijah ZEKom-2 ureja pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje in dostop do informacij, ki so shranjene na računalnikih, mobilnih napravah in tablicah uporabnikov. 

Kaj so piškotki 

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna mesta ustvarijo med obiskom in se naložijo na uporabnikovi napravi (računalnik, tablica, mobilni telefon). Namen piškotkov je zagotavljanje hitrejšo in enostavnejšo interakcijo med uporabnikom in spletnim mestom. Pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo. 

Piškotki niso škodljivi in so časovno omejeni. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnik, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko kadarkoli omeji ali onemogoči shranjevanje piškotov. 

Katere piškotke uporablja spletna stran moja-dejavnost.si

Spletna stran www.moja-dejavnost.si uporablja samo nujne piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo, ne izbiramo informacij o uporabnikih ter ne uporabljamo oglaševalskih piškotkov. Nujne piškotke uporabljamo samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vaši napravi.

Nujno potrebni piškotki se uporabljajo za pravilno delovanje in prikazovanje spletnega mesta ob uporabnikovem obisku. Za namestitev nujno potrebnih piškotkov ni potrebno pridobiti soglasja, namestijo se, ko uporabnik opravi interakcijo s spletno stranjo. 

Obvezni piškotki

Ime

Čas trajanja

cookie_preferences

6 mesecev

 mdsess

Čas seje

 

Analitični piškotki 

Piškotki spletne analitike nam omogočajo spremljati promet spletne strani in izboljševati način delovanja. Z zbiranjem teh podatkov uporabnikov ne identificiramo osebno, v pomoč so nam pri merjenju učinkovitosti, analizi obiska in statistiki.

Ime

Čas trajanja

_ga      

1 leto in 1 mesec 

_ga_XXX 

1 leto in 1 mesec