Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Pavel Jeklar - sobodajalec Ugodne nočitve Planina pod Pokljuko

5 / 1 ocen Oceni

  • Prenočišče na planini pod kljuko
  • Najem koče na planini pod pokljuko
  • najem koče z razgledom na planini
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Bohinjska Češnjica 76, 4267, Srednja vas v Bohinju Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugodne nočitve Planina pod Pokljuko

Za ugodne nočitve na Planini pod Pokljuko se obrnite na PAVLA JEKLARJA - SOBODAJALCA.

Če iščete nastanitev za krajši ali daljši oddih na Gorenjskem, ali če iščete odmaknjeno lokacijo, kjer lahko organizirate zabave in druženja ter gostom ob tem ponuditi tudi spanje, potem ste na pravem naslovu. Ugodne nočitve Planina pod Pokljuko

Na Planini pod Pokljuko smo za vas uredili hišo za 8 oseb, ki je odlično izhodišče za pohodnike, za vse, ki si želijo sprostiti, spočiti in uživati med aktivnostmi v naravi, kakor tudi za tiste, ki želijo organizirati raznorazna druženja manjših skupin na odmaknjeni lokaciji.

Ugodne nočitve Planina pod Pokljuko vključujejo nastanitev, ki je prijetno opremljena, čista in urejena. Ponuja vse potrebno udobje, za preživljanje prostega časa. Je na najboljši lokaciji, če ste ljubitelj aktivnosti v naravi (pohodništvo, kolesarjenje ...), a tudi če boste ostali notri, bo dovolj prostora za počitek, zabavo in druženje.Privoščite si prijetne in ugodne nočitve na Planini pod Pokljuko

Pokljuka in njena okolica so popolna lokacija za vse, ki želite uživati v naravi, si želite privoščiti odličen oddih stran od mestnega vrveža, in iščete popolno lokacijo za aktivne ali sproščujoče počitnice v družbi prijateljev ali družine.

Hiša, ki nudi ugodne nočitve na Planini pod Pokljuko je prijetno opremljena, prostorna in zagotavlja odličen počitek ter udobno nastanitev. V njej boste našli vse potrebno za nepozaben oddih.

Na naših telefonskih številkah smo vam na voljo, da preverite, kdaj so ugodne nočitve Planina pod Pokljuko na voljo, in če imate še kakršna koli vprašanja. 

Toplo vas pričakujemo!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

MS
5 / 1 ocen

Koča na planini Pokrovec

Z družino smo se odpravili na pohodniški izlet in rezervirali kočo na planini Pokrovec. Lastnik je bil prijazen in nam pokazal skrite kotičke prelepe narave. Že planiramo naslednji izlet.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje