Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Pavel Jeklar - sobodajalec Prenočišče na Planini pod Pokljuko

5 / 1 ocen Oceni
Če iščete ugodno prenočišče v okolici Pokljuke, ste na pravem naslovu. Nudimo možnost najema koče za do 8 ljudi, ki zagotavlja udobje in prijetna prenočišča na Planini pod... Preberi celoten opis
  • Prenočišče na planini pod kljuko
  • Najem koče na planini pod pokljuko
  • najem koče z razgledom na planini
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Bohinjska Češnjica 76, 4267, Srednja vas v Bohinju Navigiraj

Ponudba in storitve

Prenočišče na Planini pod Pokljuko

Če iščete ugodno prenočišče v okolici Pokljuke, ste na pravem naslovu. Nudimo možnost najema koče za do 8 ljudi, ki zagotavlja udobje in prijetna prenočišča na Planini pod Pokljuko.Prenočišče na Planini pod Pokljuko

Imamo najboljšo ponudbo prenočišč na Planini pod Pokljuko, saj je naša koča prostorna in udobno opremljena ter prijetno urejena za bivanje. Primerna je za družine in družbe do 8 ljudi, nudi pa udobna ležišča odlično domače vzdušje ter vse, kar bi utegnili potrebovati na vašem oddihu.

Prenočišča na Planini pod Pokljuko v naši koči boste prejeli po ugodni ceni, nudimo pa možnost vikend najema ali najema za celotne počitnice.

Prenočišče na Planini pod Pokljuko je cenovno dostopno, predvsem pa je na odlični lokaciji, da se odpravite na kolesarjenje, pohodništvo ali druge zimske ter letne aktivnosti. Privoščite si odlično prenočišče na Planini pod Pokljuko

Smo priljubljena izbira vseh, ki iščejo oddih v naravi, si želijo sprostitve ali bolj aktivnih počitnic. Okolica je idealna za vse navdušence nad kolesarjenjem,hribolazce in pohodnike, pa tudi za tiste, ki radi raziskujete okolico, uživate v domačih jedeh in se radi sproščate v objemu narave.

Naša prenočišča na Planini pod Pokljuko vas že čakajo, zato nikar ne odlašajte z rezervacijo.

Glede trajanja in datumov najema smo prilagodljivi, tako da preverite razpoložljivost in prenočišče na Planini pod Pokljuko zelo ugodno rezervirajte že danes.

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

MS
5 / 1 ocen

Koča na planini Pokrovec

Z družino smo se odpravili na pohodniški izlet in rezervirali kočo na planini Pokrovec. Lastnik je bil prijazen in nam pokazal skrite kotičke prelepe narave. Že planiramo naslednji izlet.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje