Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Pavel Jeklar - sobodajalec Najem koče na Planini pod Pokljuko

5 / 1 ocen Oceni

  • Prenočišče na planini pod kljuko
  • Najem koče na planini pod pokljuko
  • najem koče z razgledom na planini
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Bohinjska Češnjica 76, 4267, Srednja vas v Bohinju Navigiraj

Ponudba in storitve

Najem koče na Planini pod Pokljuko

Vas zanima najem koče na Planini pod Pokljuko? Potem ste na pravem mestu. Preverite, kaj vam nudimo v naši nastanitvi, in si privoščite nepozaben oddih v naravi.

Koča nudi visoko mero udobja, je prostorna in prijetna ter priljubljena izbira vse gostov, ki se želijo sprostiti v objemu narave in preživeti nekaj aktivnih dni v dobri družbi.Najem koče na Planini pod Pokljuko

Na Planini pod Pokljuko je gostom na voljo prostorna, prijetna in topla koča, ki sprejme do 8 ljudi, in je popolna izbira za manjše in večje družine ter za družbe, ki želijo proste dni preživeti obkroženi z naravo

Najem koče na Planini pod Pokljuko je možen za vikend oddih ali pa za daljši čas, po predhodnem dogovoru. Koča nudi udobna ležišča, domač ambient, in vso potrebno opremo za prijetno bivanje.

Nastanitev je na odlični lokaciji, če hočete biti aktivni v naravi, saj okolica ponuja kolesarske in pohodniške poti in številne zimske ter poletne športe. 

Koča nudi dovolj prostora tudi za kvalitetno druženje in preživljanje prostega časa pod streho oz. notri. Za naslednje počitnice izberite najem koče na Planini pod Pokljuko

Najem koče na Planini pod Pokljuko je pri nas izjemno ugoden, prilagodljivi pa smo tako glede trajanja kakor terminov bivanja. 

V koči vam bo udobno tako poleti kot tudi pozimi, gostitelji pa smo vedno pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja glede nastanitve in se bomo po najboljših močeh potrudili, da vam ustrežemo.

Pokličite nas in preverite razpoložljivost najema najugodnejše koče na Planini pod Pokljuko. Z veseljem vas bomo sprejeli in prepričani smo, da se boste po prvem obisku hoteli še večkrat vrniti. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

MS
5 / 1 ocen

Koča na planini Pokrovec

Z družino smo se odpravili na pohodniški izlet in rezervirali kočo na planini Pokrovec. Lastnik je bil prijazen in nam pokazal skrite kotičke prelepe narave. Že planiramo naslednji izlet.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje