Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Pavel Jeklar - sobodajalec Počitniška hiša na planini Pokrovec

5 / 1 ocen Oceni

  • Prenočišče na planini pod kljuko
  • Najem koče na planini pod pokljuko
  • najem koče z razgledom na planini
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Bohinjska Češnjica 76, 4267, Srednja vas v Bohinju Navigiraj

Ponudba in storitve

Počitniška hiša na planini Pokrovec

Sobodajalstvo Pavel Jeklar vam nudimo ugodne nočitve na Gorenjskem, ki so vam na voljo v počitniški hiši na planini Pokrovec.

Počitniška hiša na planini Pokrovec

Na planini Pokrovec pod Pokljuko imamo prijetno urejeno počitniško hišo, ki sprejme do 8 oseb. Je na odlični lokaciji, da se podate v naravo, športno preživljate prosti čas, pa tudi znotraj je dovolj prostora, da vam je udobno, če vas med počitnikovanjem pri nas ujame slabo vreme.

Naša počitniška hiša na planini Pokrovec je predvsem priljubljena med družinami in zaključenimi družbami, ki želijo skupaj preživeti dopust ali počitnice na eni najlepših lokacij v Sloveniji. Imamo dovolj prostora za starše z otroki ter večje in manjše skupine prijateljev.

Pri nas so na voljo mehke in udobne postelje, da si lahko odpočijete po dnevnih aktivnostih, seveda pa v naši počitniški hiši na planini Pokrovec najdete tudi vse ostalo, kar potrebujete za prijetno bivanje pri nas. Poskrbeli bomo, da se boste počutili kot doma in se k nam radi spet vrnili.

Počitniška hiša na planini Pokrovec vas že pričakuje!

Naša okolica ponuja vrsto aktivnosti v naravi, k nam pa predvsem radi prihajajo kolesarji, pohodniki in tisti, ki si želijo mirnega oddiha v naravi, umaknjeni od mestnega vrveža. Svež zrak in zdravo okolje odlično vlivata na počutje, zato smo prepričani, da se boste v naši počitniški hiši na planini Pokrovec počutili odlično.

Najem počitniške hiše na planini Pokrovec je mogoč le za 3 dni ali več.

Glede vašega bivanja v počitniški hiši na planini Pokrovec se vam prilagodimo v največji možni meri in poskrbimo, da vas pričaka čista, urejena nastanitev, v katero se boste radi vračali zaradi dostopnih cen, našega gostoljubja in odlične lokacije. 

Za več informacij o prostih terminih, za rezervacije in vsa ostala vprašanja glede počitniške hiše na planini Pokrovec smo vedno dosegljivi na objavljenih kontaktnih podatkih, a s klicem nikar ne odlašajte, saj vsako leto prejmemo več povpraševanja za najem naše koče.

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

MS
5 / 1 ocen

Koča na planini Pokrovec

Z družino smo se odpravili na pohodniški izlet in rezervirali kočo na planini Pokrovec. Lastnik je bil prijazen in nam pokazal skrite kotičke prelepe narave. Že planiramo naslednji izlet.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje