Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

UJEMI UTRINEK, MILODAR ZEVNIK S.P. Unikatna personalizirana darila

5 / 2 ocen Oceni
Unikatna personalizirana darila | Unikatna personalizirana darila v podjetju "UJEMI UTRINEK", MILODAR ZEVNIK S.P. izdelujemo od leta 2017. Oglejte si ponudbo in izberite popolno obdaritev.  V ...... Preberi celoten opis
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
08:00 - 12:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Unikatna personalizirana darila

Unikatna personalizirana darila |

Unikatna personalizirana darila v podjetju "UJEMI UTRINEK", MILODAR ZEVNIK S.P. izdelujemo od leta 2017. Oglejte si ponudbo in izberite popolno obdaritev. 


V podjetju "UJEMI UTRINEK", MILODAR ZEVNIK S.P. vam pomagamo, da ob posebnih priložnostih podarite unikatna personalizirana darila. 

Po naročilu izdelujemo stenske ure, na katere odtisnemo poljuben motiv, lahko je tihožitje, družinska fotografija, napis oziroma karkoli si zaželite. 

Naše stenske ure so se že večkrat izkazale kot popolna unikatna personalizirana darila in prepričani smo, da boste z njimi tudi vi lahko razveselili marsikoga. 

Unikatna personalizrana darila 

Niso pa naša unikatna personalizirana darila le ure. V ponudbi najdete tudi: 

Pri personalizaciji darila je meja samo vaša domišljija. Lahko ste res popolnoma unikatni, seveda pa imamo na voljo tudi vnaprej narejene izdelke, ki niso nič manj lepa darila. Oglejte si jih na naši spletni strani. 

Iščete izvirna darila? Želite biti unikatni? Odločite se za personalalizacijo stenske ure 

Personalizirana stenska ura je primerno unikatno darilo za rojstni dan, za prijateljico, za moške, z njo pa lahko razveselite tudi sebe in polepšate svoj dom ali pisarno. 

Na voljo ure v treh dimenzijah

  • 27x27 cm,
  • 20x20 cm 
  • 14x14 cm

Na prostoru za številčnico je prostor za vaš motiv, sliko, posvetilo. Manjši dimenziji sta primerni tudi za namizno uporabo. 

Barve elementov na številčnici prilagodimo motivu, prav tako tudi barvo okvirja v celoti podredimo vašim željam. 

Iščete unikatna, personalizirana darila za rojstni dan? Ob rojstvu? Za partnerja? Si želite podarite slovenski izdelek? Imamo pravo izbiro daril!

Ne glede na priložnost oziroma dogodek, personalizirano oziroma unikatno darilo je vedno najboljša rešitev. Z njim res pokažete svoj trud in obdarovancu, koliko vam pomeni. 

Če personalizacijo darila naročite pri nas, pa s tem kupite tudi slovenski izdelek in podprete lokalne obrtnike. Temu stranke namenjajo vse več pozornosti in veseli nas, da lahko ponudimo slovenska darila, povsem unikatna oziroma personalizirana za obdarovanca oziroma za dogodek, ki se obeležuje.

Dovolite, da vam pomagamo pri ustvarjanju spominov s pravo izbiro daril. 

Če imate za nas kakršna koli vprašanja, kakšne materiale uporabljamo za izdelavo personaliziranih in unikatnih daril, kdaj lahko dobite naročilo, kako se pošilja ter tudi za posvet, ali ste izbrali dovolj unikaten motiv za personalizacijo daril, smo vam na voljo. 

Pokličite, oddajte povpraševanje preko obrazca spodaj in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Enostavno in hitro je naročanje personaliziranih unikatnih daril možno tudi na naši spletni strani s hitro dostavo po celi Sloveniji. 

 

Povpraševanja

Ocene 2

PO
5 / 2 ocen

personalizirana darila

Pri njih res dobite unikatno in personalizirano darilo točno tako kot se dogovorite. Sama izdelava je zelo natančna, imate moje priporočilo

IV
5 / 2 ocen

unikatno darilo

zelo lepe ure

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje