Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

DIAVITA d.o.o. Ljubljana Ugodno pomlajevanje genitalij Ljubljana

0 / 0 ocen Oceni
Diagnostični center DIAVITA D.O.O. smo zasebna samoplačniška ambulanta za ugodno pomlajevanje genitalij. Svoja vrata smo v Škofji Loki odprli že več kot 10 let nazaj za preglede dojk, danes pa smo...... Preberi celoten opis
  • Mamografija
  • Ultrazvok dojk
  • Zdravljenje inkontinence
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Herbersteinova ulica 18, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugodno pomlajevanje genitalij Ljubljana

Diagnostični center DIAVITA D.O.O. smo zasebna samoplačniška ambulanta za ugodno pomlajevanje genitalij.

Svoja vrata smo v Škofji Loki odprli že več kot 10 let nazaj za preglede dojk, danes pa smo dosegljivi v Ljubljani, saj je povpraševanje po storitvah, ki so na voljo pri nas, vse večje.Ugodno pomlajevanje genitalij Ljubljana

Vas zanima ugodno pomlajevanje genitalij Ljubljana? Če iščete diskretne, profesionalne in dostopne specialiste z dolgoletnimi izkušnjami, se obrnite na nas. 

Smo za paciente prijazna ordinacija, saj nimamo dolgih čakalnih vrst ter skrbimo za celovito obravnavo na enem mestu - izvide dobite takoj.

Po dogovoru se lahko naročite na:

  • klinični pregled dojk,
  • mamografijo,
  • ultrazvok dojk,
  • ugodno pomlajevanje genitalij Ljubljana,
  • nekirurško zdravljenje stresne urinske inkontinence.

Delamo s sodobnimi napravami, aparati in orodji ter medicinskimi pripomočki, v prasko pa nenehno uvajamo tehnološke napredke, da lahko svojim pacientom zagotovimo najbolj kakovostno obravnavo.Profesionalno pomlajevanje genitalij v Ljubljani izvajamo pri DIAVITA d.o.o.

Pri nas so zaposleni strokovni zdravstveni delavci, ki s svojimi izkušnjami, znanjem in pozitivnim pristopom vedno poskrbijo, da se pred, med, in po posegih počutite kar najbolj varno in prijetno.

Pokličite nas in se naročite, z veseljem vas bomo hitro sprejeli in se potrudili, da bo pomlajevanje genitalij Ljubljana ali katera druga preiskava potekala čim manj neprijetno in boste vi čim bolj zadovoljni. 

Za preglede dojk smo vam na voljo v torek: 16:00 - 20:00.

Za ugodno pomlajevanje genitalij Ljubljana nas pokličite ali kontaktirajte preko e-poštnega naslova, in poskrbeli bomo, da odgovorimo na vsa vaša vprašanja, naslovimo dvome in vam nudimo vse potrebne informacije o tem procesu.

PE: ULICA BRATOV BABNIK 10, LJUBLJANA

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje