Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

SOBE U SIRRC (bed & breakfast) Udobne sobe z domačim zajtrkom, bližina Blejskega jezera

5 / 2 ocen Oceni
Udobne sobe z domačim zajtrkom, bližina Blejskega jezera | Iščete nastanitev za krajši ali daljši oddih na Bledu? Si želite ugodno rezervirati udobne sobe v bližini Blejskeg... Preberi celoten opis
  • Soba za dva
  • Sobe
  • Nastanitev z zajtrkom
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 20:00
Torek
Zaprto
Sreda
07:00 - 20:00
Četrtek
Zaprto
Petek
07:00 - 20:00
Sobota
07:00 - 20:00
Nedelja
07:00 - 20:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Udobne sobe z domačim zajtrkom, bližina Blejskega jezera

Udobne sobe z domačim zajtrkom, bližina Blejskega jezera |

Iščete nastanitev za krajši ali daljši oddih na Bledu? Si želite ugodno rezervirati udobne sobe v bližini Blejskega jezera? Si želite celovite ponudbe, ki vključuje tudi domač zajtrk?


Potem pridite v SOBE U SERRCU, ki so le kilometer oddaljene od Blejskega jezera, cenovno zelo dostopne, ponujajo pa popolno udobje in bogate, zdrave zajtrke, katerih zvezde so domači pridelki in produkti lokalnih pridelovalcev. 


Udobne sobe z domačim zajtrkom, bližina Blejskega jezera

Na voljo imamo dve udobni dvoposteljni sobi. Imata lastno kopalnico, na voljo so brisače in sušilec za lase. 

Med bivanjem lahko uporabljate brezplačen WiFI, zagotovljeno pa je tudi parkirišče. 

Na voljo je tudi skupni prostor z balkonom. 

Posebnost naših sob so naši zajtrki. Zavedamo se, da je to najpomembnejši obrok dneva in da naša okolica ponuja številne aktivnosti, za katere potrebujete energijo. Zato vam vsako jutro z veseljem pripravimo tople zajtrke (ajdovi ali koruzni žganci postreženi z belo kavo, skutine palačinke, ocvrta ali kuhana jajca ...).

Ob tem si seveda lahko privoščite slane in sladke pekarske izdelke, lokalno marmelado in med ter mlečne in suhomesnate izdelke pridelovalcev iz naše okolice. 

Za vas smo nabrali tudi zdravilna zelišča, ki jih boste okusili v obliki čajev in sirupov. Sami obdelujemo vrt, zato je vsa zelenjava domač pridelek.

Potrebujete več informacij ali želite udobne sobe z domačim zajtrkom v bližini Blejskega jezera kar rezervirati? Pokličite nas!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 2

TL
5 / 2 ocen

Sobe z alpskim zajtrkom Blejsko jezero

Sobe so čiste, urejene in zelo prijetne, gostitelja sta nadvse prijazna in ustrežljiva, o alpskem domačem zajtrku pa da niti ne govorim. Same pohvale, še pridemo.

MZ
5 / 2 ocen

Dostava zajtrka Bled

Zajtrk košarica je vedno dobro založena in kar oči se mi zasolzijo ob pogledu na vse odlične domače dobrote. Vedno sem vesela dostave alpskega zajtrka, in še jo bom izbrala!!🥹🥰

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje