Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

SOBE U SIRRC (bed & breakfast) Dostava zajtrka Bled

5 / 2 ocen Oceni
Dovolite si začeti dan z dobrim domačim zajtrkom, ki ga za vas pripravimo pri ZAJTRK KOŠARA U SIRRC. Smo najhitrejša dostava zajtrka na Bledu! Na voljo je več vrst zajtrkov, saj žel... Preberi celoten opis
  • Soba za dva
  • Sobe
  • Nastanitev z zajtrkom
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 20:00
Torek
Zaprto
Sreda
07:00 - 20:00
Četrtek
Zaprto
Petek
07:00 - 20:00
Sobota
07:00 - 20:00
Nedelja
07:00 - 20:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Dostava zajtrka Bled

Dovolite si začeti dan z dobrim domačim zajtrkom, ki ga za vas pripravimo pri ZAJTRK KOŠARA U SIRRC. Smo najhitrejša dostava zajtrka na Bledu!

Na voljo je več vrst zajtrkov, saj želimo ustreči vsem okusom. Z nami bo vaš začetek dneva poln dobrih okusov in zato toliko boljši!

Dostava zajtrka Bled

Dostava zajtrka Bled

Si želite začeti dan z dobrim domačim zajtrkom, a si ga nimate volje pripraviti? Odlična ideja je dostava zajtrka, ki jo za Bled omogočamo pri ZAJTRK KOŠARA U SIRRC, Frančiška Čebašek s.p. Na dopustu vaša prva skrb tako ne bo več, kje dobiti svež kruh. 

Odkrijte zajtrk košaro z okusi podeželja iz skrbno izbranih sestavin lokalnih kmetij ter sveže pečenega domačega kruha in peciva, ki jo omogoča naša dostava zajtrka na Bledu:

  • klasični lokalni zajtrk,
  • vegetarijanski lokalni zajtrk in
  • družinski zajtrk.

Dostava zajtrka na Bledu

Dostava zajtrka na Bledu

Dostava zajtrka na Bledu poteka med 8. in 9. uro zjutraj, za storitev pa poskrbijo naši prijazni dostavljavci, ki vam bodo z nasmehom na obrazu polepšali začetek dneva.

Dostava zajtrka za Bled poteka na trajnosten in okolju prijazen način. Embalaža je namreč povratna in jo prevzamemo še isti dan med 11. in 12. uro, zato vam ni treba skrbeti za pomivanje posode ali pospravljanja gore embalaže.

Za vse informacije in povpraševanja glede dostave zajtrka na Bledu smo vam pri ZAJTRK KOŠARA U SIRRC, Frančiška Čebašek s.p. z veseljem na voljo preko naših kontaktnih podatkov. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 2

TL
5 / 2 ocen

Sobe z alpskim zajtrkom Blejsko jezero

Sobe so čiste, urejene in zelo prijetne, gostitelja sta nadvse prijazna in ustrežljiva, o alpskem domačem zajtrku pa da niti ne govorim. Same pohvale, še pridemo.

MZ
5 / 2 ocen

Dostava zajtrka Bled

Zajtrk košarica je vedno dobro založena in kar oči se mi zasolzijo ob pogledu na vse odlične domače dobrote. Vedno sem vesela dostave alpskega zajtrka, in še jo bom izbrala!!🥹🥰

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje