Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

SOBE U SIRRC (bed & breakfast) Sobe z zajtrkom okolica Bleda

5 / 2 ocen Oceni
Če si želite najeti ugodno sobo z zajtrkom v okolici Bleda, ste na pravem naslovu! Z veseljem vas pričakujemo v SOBAH ČEBAŠEK, ki jih najdete na naslovu Selo pri Bledu 16, Bled.&nbs... Preberi celoten opis
  • Soba za dva
  • Sobe
  • Nastanitev z zajtrkom
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 20:00
Torek
Zaprto
Sreda
07:00 - 20:00
Četrtek
Zaprto
Petek
07:00 - 20:00
Sobota
07:00 - 20:00
Nedelja
07:00 - 20:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Sobe z zajtrkom okolica Bleda

Če si želite najeti ugodno sobo z zajtrkom v okolici Bleda, ste na pravem naslovu!

Z veseljem vas pričakujemo v SOBAH ČEBAŠEK, ki jih najdete na naslovu Selo pri Bledu 16, Bled. 

Za vas smo uredili dve sobi za dve osebi. Ob bivanju pri nas vam je zagotovljeno tudi parkirišče. Zajtrk se streže v skupnem prostoru, kjer je na razpolago balkon. Sobe z zajtrkom okolica Bleda

Imamo najboljšo ponudbo za sobe z zajtrkom v okolici Bleda. Naše cene so zelo ugodne, poleg tega pa so naše nastanitve zelo udobne, prijetne in urejene oz. čiste. 

Na voljo sta dve prenovljeni sobi – Soba Janez in Soba Minka. Vsaka nudi nastanitev za največ dve osebi, zagotavljata pa udobje, domačnost in dober nočni počitek. Oprema je sodobna, s pridihom preteklosti, na voljo pa je tudi skupni prostor z dostopom do balkona, kjer se lahko čez dan družite in sproščate.

Naše sobe z zajtrkom v okolici Bleda so zelo priljubljene med domačimi in tujimi gosti. So odlično izhodišče za spoznavanje okoliške narave in celotnega Bleda, ki ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Naše sobe z zajtrkom v okolici Bleda nudijo odlično nastanitev za vsak par

Vsako jutro vam postrežemo z okusnim, hranljivim domačim zajtrkom, pripravljenim iz skrbno izbranih kakovostnih sestavin. Za zajtrk so vam na voljo ajdovi in koruzni žganci, bela kava, sladko in slano pekovsko pecivo, skutine palačinke, ocvrta ali kuhana jajca, mleko in mlečni izdelki ter suhomesnati izdelki lokalnih kmetovalcev.

Vsako jutro vas bo pričakal drugačen in nov svež zajtrk, iz domačih in ročno nabranih zelišč iz okolice pa vam bomo pripravili tudi odlične jutranje čaje.

Povpraševanje za sobe z zajtrkom okolica Bleda je vedno visoko, zato ne odlašajte s svojo rezervacijo. Veselimo se vašega kontakta in obiska in prepričani smo, da boste z veseljem še večkrat najeli najbolj ugodne sobe z zajtrkom v okolici Bleda. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 2

TL
5 / 2 ocen

Sobe z alpskim zajtrkom Blejsko jezero

Sobe so čiste, urejene in zelo prijetne, gostitelja sta nadvse prijazna in ustrežljiva, o alpskem domačem zajtrku pa da niti ne govorim. Same pohvale, še pridemo.

MZ
5 / 2 ocen

Dostava zajtrka Bled

Zajtrk košarica je vedno dobro založena in kar oči se mi zasolzijo ob pogledu na vse odlične domače dobrote. Vedno sem vesela dostave alpskega zajtrka, in še jo bom izbrala!!🥹🥰

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje