Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

IGOR TUTNJEVIĆ S.P. Prodaja pripomočkov za igranje video iger

0 / 0 ocen Oceni
Prodaja pripomočkov za igranje video iger |Ti leži igranje videoiger? Uživaš v tem? Rabiš novo videoigro, računalnik, gejmersko tipkovnico ali miško?  Po tem pridi v Trgovino z računalniškim... Preberi celoten opis
  • Ugodna prodaja videoiger Slovenija
  • Prodaja pripomočkov za igranje video iger
  • Veleprodaja video iger Slovenija
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Prodaja pripomočkov za igranje video iger
Prodaja pripomočkov za igranje video iger |

Ti leži igranje videoiger? Uživaš v tem? Rabiš novo videoigro, računalnik, gejmersko tipkovnico ali miško?  Po tem pridi v Trgovino z računalniškimi napravami Igor Tutnjević s.p., kjer smo specialisti za prodajo pripomočkov za igranje videoiger in druge računalniške naprave. 

Smo vodilni slovenski distributer videoiger, igralnih dodatkov in igralnih konzol. Pri nas nudimo:
  • dobro razmerje med ceno in kvaliteto,
  • dobro izbiro videoiger
  • in pripomočke za igranje videoiger.


Prodaja pripomočkov za igranje videoiger
Smo manjše podjetje v Sloveniji z večletnimi izkušnjami v tej panogi. Dobro smo povezani z založniki in njihovimi najljubšimi partnerji v številnih regijah sveta, kar nam omogoča, da kupujemo konkurenčno, to pa občutijo tudi naše stranke. 

Razumemo prodajo pripomočkov za igranje videoiger in videoigre zato dajemo velik poudarek frazi biti v koraku s časom. Naša zaloga se hitro prodaja, kar nam nato omogoči, da jo hitro dopolnjujemo z novostmi in svetovnimi trendi.
 
Na enem mestu ti zagotavljamo celovito storitev na področju prodaje videoiger. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja svetujemo in prilagodimo svojo ponudbo. 

Katero podjetje prodaja pripomočke za igranje videoiger?
Trudimo se našim strankam zagotoviti najboljšo izkušnjo. Ponosni smo na našo ponudbo, prilagodljivost in zanesljivost. Prizadevamo si vzpostaviti trajnostne odnose tako s strankami kot poslovnimi partnerji, saj nam to omogoča skupno rast in razvoj.
Za dodatne informacije, povezane s prodajo pripomočkov za igranje videoiger v Sloveniji nas lahko kontaktiraš ali obiščeš. Naše video igre in pripomočki za igranje le-teh poskrbijo za tvoje zadovoljstvo. Pri nas z veseljem poskrbimo za ponudbo, ki te ne bo razočarala. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje