Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

MALI POPEK, ANKA GOLMAJER S.P. Predporodni in poporodni obiski na domu Ljubljana, okolica

0 / 0 ocen Oceni
Predporodni in poporodni obiski na domu Ljubljana, okolica |Porod otroka je velik dogodek, ki močno spremeni naše življenje. Zato je dobro, da imamo ob sebi nekoga, ki nam bo znal prisluhniti, se z...... Preberi celoten opis
  • Predporodni in poporodni obiski na domu Ljubljana, okolica
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Novo Polje-cesta VII 13, 1260, Ljubljana - Polje Navigiraj

Ponudba in storitve

Predporodni in poporodni obiski na domu Ljubljana, okolica

Predporodni in poporodni obiski na domu Ljubljana, okolica |

Porod otroka je velik dogodek, ki močno spremeni naše življenje. Zato je dobro, da imamo ob sebi nekoga, ki nam bo znal prisluhniti, se z nami pogovoriti in nam pomagati v teh trenutkih, ki so mnogokrat kljub velikemu veselju tudi stresni.

Predporodni in poporodni obiski na domu v Ljubljani in v okolici so vam na voljo pri nas, MALI POPEK, Anka Golmajer s.p.


Predporodni in poporodni obiski na domu Ljubljana, okolica

Smo visoko strokovno usposobljeni za izvajanje storitve predporodnih in poporodnih obiskov na domu v Ljubljani in okolici, nudimo pa tudi svetovanje.

Še pomembneje, smo empatični in se vsaki stranki individualno posvetimo. Tako smo mamicam vedno na voljo za pogovor, če so v stiski ali pa bi potrebovale kakšen nasvet. Lahko popazimo tudi na otroka, če mamica ne bi zmogla in bi potrebovala nekaj časa zase.

Predporodni in poporodni obiski na domu, ki so vam na voljo v  Ljubljani in okolici vam bodo bistveno olajšali to pomembno življenjsko obdobje. Za vse to in še več smo vam na voljo pri MALI POPEK, Anka Golmajer s.p., kjer čakamo na vaš klic prek priloženih kontaktnih podatkov.

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje