Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Zasebni vrtec Čarobni gozd Zasebni vrtec Čarobni Gozd Trbovlje, Zagorje, Zasavje

5 / 3 ocen Oceni
Iščete odličen zasebni vrtec v Zasavju? Čarobni Gozd za Trbovlje, Hrastnik, Litijo, Zagorje,... nudi razgibano predšolsko vzgojo, s poudarkom na umetniško ustvarjanje in spoznavanje narave in okoli...... Preberi celoten opis
  • Vrtec
  • zasebni vrtec
  • varstvo otrok
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Dobovec 50, 1423, Dobovec Navigiraj

Ponudba in storitve

Zasebni vrtec Čarobni Gozd Trbovlje, Zagorje, Zasavje

Iščete odličen zasebni vrtec v Zasavju? Čarobni Gozd za Trbovlje, Hrastnik, Litijo, Zagorje,... nudi razgibano predšolsko vzgojo, s poudarkom na umetniško ustvarjanje in spoznavanje narave in okolice.

Privoščite svojemu otroku najbolj zdravo, razgibano, aktivno in zabavno predšolsko vzgojo v objemu narave in umetnosti.

Zasebni vrtec Trbovlje, Zagorje, Zasavje

Zasebni vrtec Trbovlje, Zagorje, Zasavje

Naj bo vaš malček v vsakem dopoldanskem varstvu vesel, sproščen in nasmejan. Čarobni Gozd je prvi zasebni umetniški vrtec v Zasavju, ki za Trbovlje, Zagorje, Hrastnik, Litijo,... nudi varstvo in izobraževanje oziroma predšolsko vzgojo otrok, ki jih bo uspešno pripravila na vstop v osnovno šolo ter pomagala pri razvoju otrokovih spretnosti, znanj, razmišljanja in zanimanj.

Verjamemo, da je vsak malček edinstven, in verjamemo, da moramo to edinstvenost negovati, spodbujati in krepiti s pomočjo dobro organiziranih in načrtovanih predšolskih programov.

Narava je del nas in mi smo del narave, zato v našem zasebnem vrtcu Čarobni gozd v Zasavju skrbimo, da se malčki zbližajo z naravo, travniki, gozdovi. Veliko časa preživimo skupaj na svežem zraku, raziskujemo gozdove, spoznavamo drevesa in skrbimo, da so otroci aktivni ter dojemajo okolico.

Z rednim gibanjem v naravi želimo otrokom dati občutek sproščenosti, varnega okolja za raziskovanje sebe, narave in svojih spretnosti, pomagati graditi medsebojne odnose in otroke spodbujati k radovednosti.

zasebni umetniški vrtec v Zasavju

Prvi zasebni umetniški vrtec v Zasavju

Velik poudarek dajemo tudi na umetniško ustvarjanje in izražanje. Pomagamo negovati umetniško žilico  vaših malčkov in jim nudimo varen in prijeten prostor za izražanje, bodisi z barvami, ročnimi spretnostmi, risanjem, in tudi književnostjo.

Naš zasebni vrtec za Trbovlje in Zagorje je v Zasavju otrokom prijazno okolje, kjer je vsak otrok lahko to, kar si želi biti, kjer je obkrožen z vrstniki, lahko spleta prijateljstva, spoznava svet in se uči na zanimiv in zabaven ter sproščen način.

Z umetnostjo otrok spoznava sebe in svet, osvaja določene vrednote, se uči discipline, in razvija ustvarjalno mišljenje, ki bo kasneje v življenju igralo veliko vlogo. 

V vrtcu smo zaposleni strokovnjaki s področja pedagogike, ki nudimo oporo, pomoč in skrb ter otroke spodbujamo na vsakem koraku. V Zasavje želimo vnesti nov pristop v izobraževanju, barvitost, smisel za kulturno obogatitev in predvsem nekaj inovativnega. Ustanovitelj in glavni kreator programa je Nataša Gruden, vzgojiteljica predšolskih otrok in profesor likovne umetnosti.

Zasebni vrtec Čarobni Gozd Zagorje

Zasebni vrtec Čarobni gozd v Trbovljah, Hrastniku, Litiji, Zagorju,... nudi subvencionirano predšolsko vzgojo!

Za vpis v vrtec Čarobni Gozd ali za vprašanja glede subvencije in našega programa, smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih podatkov. Veseli bomo vašega klica, in radi se vam bomo posvetili.

Poleg tega, da smo poskrbeli za odličen učni program, v našem zasebnem vrtcu za Trbovlje, Hrastnik, Litijo, Zagorje,... nudi prostore, smiselno opremljene za kvalitetno predšolsko vzgojo malčkov. Vrtec je bogat z didaktičnimi igračami in pripomočki, njegovo jedro pa predstavlja pianino, ki pogosto zazveni in spremlja otroke skozi dan. Vrtec ima tudi telovadnico in kuhinjo, in zunanje površine, ki so dvorišče, ograjeno košarkarsko igrišče in ograjeno igrišče z igrali.

Sam vrtec se nahaja 7 minut od glavne ceste, je obdan z naravo, gozdovi, travniki in ostalim zelenjem, kar je njegova prednost. Tako so malčki vselej obdani z naravo, kjer pogosto oziroma redno potekajo aktivnosti vrtca.

Z nami bo vaš malček varen in vesel, zato ne odlašajte in se prepričajte, zakaj smo najboljša izbira, če iščete zasebni vrtec s subvencijo v Trbovljah, Hrastniku, Litiji, Zagorju,...!

Zasebni vrtec Trbovlje

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 3

DC
5 / 3 ocen

Zdrav duh v zdravem telesu

Najboljša predšolska vzgoja za otroke.

IG
5 / 3 ocen

Najboljši vrtec

Najboljši vrtec. Inovativna predšolska vzgoja.

Prikaži več ocen Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje