Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Frizerstvo Ana Marc - Kumer s.p. Urejanje pričeske Ljubljana Šiška

0 / 0 ocen Oceni
V FRIZERSTVO ANA MARC - KUMER S.P. vas pričakujemo, če si želite naročiti na profesionalno urejanje pričeske.  Pričakujemo vas v Ljubljani v Šiški na Vodnikovi cesti 79, kjer... Preberi celoten opis
  • Striženje
  • Barvanje
  • Moško frizerstvo
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Vodnikova cesta 79, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Urejanje pričeske Ljubljana Šiška

V FRIZERSTVO ANA MARC - KUMER S.P. vas pričakujemo, če si želite naročiti na profesionalno urejanje pričeske. 

Pričakujemo vas v Ljubljani v Šiški na Vodnikovi cesti 79, kjer bomo z veseljem prijazno, profesionalno in ugodno poskrbeli, da dobite frizuro po svojih željah. 

Urejanje pričeske Ljubljana Šiška

Urejanje pričeske Ljubljana Šiška

Nudimo vse frizerske storitve za moške in ženske, posebej pa smo specializirani za urejanje svečanih pričesk, ki jih lahko dopolnimo tudi z ličenjem. Smo izkušeni in zanesljivi strokovnjaki s področja frizerstva, ki se vam bodo popolnoma posvetili in poskrbeli, da boste na posebno noč naravnost zažareli. Za vas uredimo različne pričeske od fig, kitk, kodrov, zravnanih las, in drugo. Z veseljem se lotimo vsakega izziva in za vas ustvarimo enkratno pričesko.

Pred poroko, maturantskim plesom ali kakšno drugo posebno priložnostjo pridite k nam v Šiško na urejanje pričeske in ličenje, da boste na dogodku popolne. 

Urejanje pričeske v Ljubljani v Šiški dopolnjujemo tudi z drugimi frizerskimi storitvami, kot je pranje in sušenje las, fen frizure, barvanje, kodranje, striženje in ostalo. Uporabljamo zgolj preverjene in profesionalne kozmetične izdelke ter frizerske pripomočke, s katerimi vam zagotovimo vrhunske rezultate.

Vse dodatne informacije najdete na spletni strani, lahko pa se tudi osebno oglasite v salonu ali nas kontaktirate, če imate dodatna vprašanja, vezana na urejanje pričeske Ljubljana Šiška. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje