Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Frizerstvo Ana Marc - Kumer s.p. Žensko frizerstvo Ljubljana Šiška

0 / 0 ocen Oceni

  • Striženje
  • Barvanje
  • Moško frizerstvo
  • Žensko frizerstvo
  • Urejanje pričeske
Odprto
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Vodnikova cesta 79, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Žensko frizerstvo Ljubljana Šiška

Če iščete dobro žensko frizerstvo, pridite v Ljubljano v Šiško in se prepustite rokam naših frizerskih mojstrom v FRIZERSTVU ANA MARC - KUMER S.P.

Najdete nas na naslovu Vodnikova c. 79, 1000 Ljubljana, kjer smo za vas uredili prijeten frizerski salon, v katerem se boste odlično počutili,  naše delo pa bo lahko potekalo profesionalno. 

Žensko frizerstvo Ljubljana Šiška 

Žensko frizerstvo Ljubljana Šiška 

Smo uveljavljeno žensko frizerstvo v Ljubljani, k nam v Šiško pa z veseljem prihajajo tudi moški. 

Nudimo namreč vse frizerske storitve, jih opravljamo s profesionalnimi pripomočki in vrhunsko lasno kozmetiko, predvsem pa jih vedno individualno prilagodimo željam strank, da zadovoljne odhajajo in se z veseljem vračajo.

Imamo bogate frizerske izkušnje in znanje ter dobro poznamo najnovejše trende. Poskrbimo lahko samo za osvežitev pričesk in klasično striženje ali modne frizure. Ponudbo ženskega frizerstva pa smo dopolnili tudi z ličenjem, tako da se lahko pri nas res v celoti uredite. 

Moško frizerstvo Ljubljana Šiška

Moško frizerstvo Ljubljana Šiška

Nudimo tudi profesionalno moško striženje in urejanje frizure. Poskrbeli bomo, da se bodo vsi fantje in moški v svoji koži počutili samozavestne in bodo nadvse navdušeni nad urejenimi in negovanimi lasmi.

V sklopu moškega frizerstva v Ljubljani v Šiški nudimo v salonu pranje in sušenje las, striženje, striženje s strojčkom in urejanje pričeske. Z nami boste deležni tudi profesionalnega barvanja, trajnega oblikovanja kodrov, fen frizur, in vseh drugih storitev, ki jih strokoven frizerski salon nudi. Z veseljem se prilagodimo vam in vašim željam in potrebam ter poskrbimo, da ste s končnim videzom več kot zadovoljni.

Za naročanje in druga vprašanja, vezana na žensko in moško frizerstvo Ljubljana Šiška, smo vam na voljo po telefonu, preko e-pošte in osebno v salonu. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje