Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

ZOOSOFIA OSKRBA IN NEGA HIŠNIH ŽIVALI, PETER MARIČIĆ S.P. Urbani ribnik z akvaponiko Primorska, Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Urbani ribnik z akvaponiko Primorska, Slovenija |V podjetju ZOOSOFIA OSKRBA IN NEGA HIŠNIH ŽIVALI, PETER MARIČIĆ S.P. imamo za vas na voljo urbani ribnik z akvaponiko na območju Primorske in celo...... Preberi celoten opis
  • Urbani ribnik z akvaponiko Primorska, Slovenija
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Bernetičeva ulica 2, 6000, Koper - Capodistria Navigiraj

Ponudba in storitve

Urbani ribnik z akvaponiko Primorska, Slovenija

Urbani ribnik z akvaponiko Primorska, Slovenija |

V podjetju ZOOSOFIA OSKRBA IN NEGA HIŠNIH ŽIVALI, PETER MARIČIĆ S.P. imamo za vas na voljo urbani ribnik z akvaponiko na območju Primorske in celotne Slovenije.

Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani. Smo prilagodljivi, ažurni, hitro odzivni in dostopni ter zato prava izbira, če vas zanimajo urbani ribniki z akvaponiko na Primorskem v Sloveniji. 


Urbani ribnik z akvaponiko Primorska, Slovenija

Pri urbanem ribniku z akvaponiko gre za združitev klasičnega ribnika in akvaponike, kar je odlična rešitev za gojenje vrtnin kar v stanovanju. Na Primorskem je to zelo priljubljeno, postaja pa vse bolj znano tudi drugod po Sloveniji.

Urbani ribniki z akvaponiko so poznani na Primorskem in tudi drugod po Sloveniji kot zelo inovativna rešitev in so za nekatere že nepogrešljivi. Prepričajte se sami, in se zanje odločite tudi vi. Zagotavljamo vam optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o urbanem ribniku z akvaponiko na Primorskem in v Sloveniji nas kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!


Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje