Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

IGMA IGOR MAJER S.P. Ugodna izdelava in montaža kuhinj Sevnica

0 / 0 ocen Oceni
Jelovec 16Ugodna izdelava in montaža kuhinj Sevnica |IGMA IGOR MAJER S.P. smo slovensko podjetje iz okolice Sevnice, ki je aktivno in uspešno na področju ugodne izdelave in montaže kuhinj. Po Do... Preberi celoten opis
  • Ugodna izdelava in montaža kuhinj Sevnica
  • Izdelava kuhinje Sevnica
  • Izdelava notranjega pohištva po naročilu Dolenjska
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Ugodna izdelava in montaža kuhinj Sevnica

Jelovec 16Ugodna izdelava in montaža kuhinj Sevnica |

IGMA IGOR MAJER S.P. smo slovensko podjetje iz okolice Sevnice, ki je aktivno in uspešno na področju ugodne izdelave in montaže kuhinj. 

Po Dolenjskem in tudi drugod po Sloveniji smo dobro poznani, saj strankam zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, predvsem pa funkcionalno, edinstveno in estetsko dovršeno opremo za notranje prostore. 

S tradicijo delujemo tudi na mednarodnih trgih.

Ugodna izdelava in montaža kuhinj Sevnica 

Kar se tiče ugodne izdelave in montaže kuhinj, imamo izkušnje, znanje in odlične reference tako v Sevnici, kjer imamo sedež, kot širše. 

Mnoge zadovoljne stranke nas priporočajo in ponosni smo na to, da se znamo tudi najzahtevnejšim naročnikom prilagoditi tako, da so s končnim izdelkom ne le zadovoljni, pač pa da preseže njihova pričakovanja. 

Garantiramo za kvaliteto, ki vas ne bo razočarala. Prisluhnemo vašim željam in zahtevam, jih upoštevamo, hkrati pa predlagamo tudi druge rešitve, na katere morda niste pomislili, pa so bolj primerne za vaš dom ali pisarno. 

Če kuhinjo že imate, lahko vedno pokličete naše mizarstvo za ostalo pohištvo po naročilu. Opremimo vam vse prostore doma ali poslovnega objekta, poskrbimo tako za vgradne (omare) kot samostojne elemente ter tudi oblazinjeno pohištvo (stoli, fotelji, sedežne garniture). 

Vse pohištvo, ki pride iz naše mizarske delavnice, je narejeno iz prvovrstnih materialov. Uporabljamo furnir, iveral, masivo in tudi HPL. Elemente zaščitimo z vrhunskimi laki, pobarvamo z barvami preizkušenih proizvajalcev, prav tako skrbno izbiramo renomirane blagovne znamke okovja, ki ga vgrajujemo. 

Za vse informacije in povpraševanja, ki so vezana na ugodno izdelavo in montažo kuhinj, če iščete v mestu Sevnica z okolico, smo dosegljivi po telefonu in e-pošti. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje