Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

KNJIGOVODSKI SERVIS BOJANA SOTOŠEK S.P. Ugoden računovodski servis Posavje

0 / 0 ocen Oceni

  • Računovodstvo
  • Knjigovodstvo
  • Davčno svetovanje
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Ugoden računovodski servis Posavje

Če potrebujete dober in ugoden računovodski servis v Posavju, smo vam vedno na voljo v podjetju KNJIGOVODSKI SERVIS BOJANA SOTOŠEK S.P.Ugoden računovodski servis Posavje 

Razmišljate od odprtju podjetja? Ste na začetku svoje poslovne poti? Imate preveč dela in vam urejanje računovodskega dela vzame preveč časa?

Zakaj bi bili sami za vse, ko pa imate lahko ob strani ugoden, a kvaliteten računovodski servis v Posavju. Naši poslovni prostori se nahajajo na naslovu Ulica 11. novembra 49, Leskovec pri krškem.

Po konkurenčnem ceniku opravljamo vsa knjigovodska in računovodska dela. Njihov obseg prilagodimo individualnemu dogovoru s stranko oz. njenemu načinu poslovanja in dejavnosti. 

Imamo večletne delovne izkušnje in poglobljeno strokovno znanje. Stalno tudi spremljamo področja delovanja naših strank in predpise glede davkov, tako da lahko na vsa računovodska vprašanja odgovorimo z ažurnimi informacijami in kvalitetnimi rešitvami. 

Naš namen je, da vam ponudimo najbolj ugoden računovodski servis v Posavju  hkrati pa celovito in kakovostno podporo v računovodstvu. 

Veliko zadovoljnih strank oz. naših poslovnih partnerjev vam bo potrdilo, da smo zanesljiva izbira, če potrebujete dober in ugoden računovodski servis Posavje.Iščem dober in ugoden računovodski servis v Posavju

In našli ste nas. Pri nas se z veseljem posvetimo malim, srednji, veliki podjetje, društvom in drugim oblikam zaposlitve ter posameznikov, skratka vsem, ki potrebujejo usluge ugodnega računovodskega servisa v Posavju.

Nenehno sledimo zakonodaji, novostim in standardom ter jih kot ugoden računovodski servis v Posavju pri delu z veseljem uporabljamo.

Z veseljem bomo sodelovali z vami, če je ugoden računovodski servis v Posavju tisto, kar potrebujete. 

 

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje