Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Knjigovodski servis Bojana Sotošek s.p. Kvalitetno vodenje poslovnih knjig Posavje

0 / 0 ocen Oceni
KNJIGOVODSKI SERVIS BOJANA SOTOŠEK S.P. smo podjetje, ki vam zagotavlja kvalitetne, profesionalne in zanesljive storitve na področju vodenja vašega računovodstva ali davčnega, finančnega in poslov...... Preberi celoten opis
  • Računovodstvo
  • Knjigovodstvo
  • Davčno svetovanje
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Kvalitetno vodenje poslovnih knjig Posavje

KNJIGOVODSKI SERVIS BOJANA SOTOŠEK S.P. smo podjetje, ki vam zagotavlja kvalitetne, profesionalne in zanesljive storitve na področju vodenja vašega računovodstva ali davčnega, finančnega in poslovnega svetovanja. 

Če potrebujete kvalitetno vodenje poslovnih knjig v Posavju in knjigovodski servis, ki bo vaše računovodstvo hitro in natančno uredil ter vam hitreje pomagal doseči zastavljene poslovne cilje, ste prišli na pravi naslov.

Kvalitetno vodenje poslovnih knjig Posavje 

Kvalitetno vodenje poslovnih knjig Posavje 

V našem podjetju vam izkušeni in profesionalni strokovnjaki nudimo kvalitetno vodenje poslovnih knjig. Zanesete se lahko na nas, da boste brezskrbno poslovali, saj bo vaše računovodstvo in poslovne knjige vedno natančno, točno in ažurno urejene. 

V svoje delo neprestano vlagamo, kar pomeni, da se izobražujemo in sledimo spremembam na področju zakonodaje ter predpisov, da vam lahko kadar koli ponudimo najboljše. 

S trdim delom smo si pridobili odlične reference in uspešno dolgoročno poslujemo s številnimi podjetji in podjetniki iz vsega Posavja in od drugje, ki se zavedajo, da je kvalitetno vodenje poslovnih knjig ključ do uspeha. 

vodenje poslovnih knjig Posavje 

Pomagamo vam s kvalitetnim vodenjem poslovnih knjig

V Posavju veljamo za odgovornega, zanesljivega, resnega in prilagodljivega poslovnega partnerja. Smo predvsem tudi diskretni in zaupanja vredni, saj bodo vaši poslovni procesi in tudi poslovne skrivnosti z nami varne in zaupne. Svojim strankam nudimo najboljše s področja knjigovodstva in tako pomagamo optimizirati poslovanje in poslovne procese.

Smo strokovnjaki tudi za davčno svetovanje.

Kvalitetno vodenje poslovnih knjig Posavje je storitev, ki poleg visoke kvalitete združuje tudi dostopno ceno. Za cenik naših storitev nas pokličite ali pošljite povpraševanje, na voljo pa smo tudi v poslovni enoti na naslovu: ULICA 11 NOVEMBRA 49, 8273 LESKOVEC PRI KRŠKEM.

računovodske knjige

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje