Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Knjigovodski servis Bojana Sotošek s.p. Kvaliteten računovodski servis Posavje

0 / 0 ocen Oceni
KNJIGOVODSKI SERVIS BOJANA SOTOŠEK S.P. smo podjetje, ki vam zagotavlja kvalitetne, profesionalne in zanesljive storitve na področju vodenja vašega računovodstva ali davčnega, fi... Preberi celoten opis
  • Računovodstvo
  • Knjigovodstvo
  • Davčno svetovanje
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Kvaliteten računovodski servis Posavje

KNJIGOVODSKI SERVIS BOJANA SOTOŠEK S.P. smo podjetje, ki vam zagotavlja kvalitetne, profesionalne in zanesljive storitve na področju vodenja vašega računovodstva ali davčnega, finančnega in poslovnega svetovanja. 

Če iščete kvaliteten računovodski servis v Posavju, ki bo vaše računovodstvo hitro in natančno uredil ter vam hitreje pomagal doseči zastavljene poslovne cilje, ste prišli na pravi naslov.
 
Kvalitetn računovodski servis Posavje

Kvaliteten računovodski servis Posavje 

Zakaj smo sinonim za kvaliteten računovodski servis v Posavju?
  • Ker naš servis zaposluje izkušene strokovnjake, ki se neprestano izobražujejo, sledijo visokim računovodskim standardom in spremljajo spremembe na področju zakonodaje in predpisov, da vam lahko vedno ponudijo točne in ažurne informacije ter storitve.
  • Ker naše storitve združujejo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Za vas imamo pripravljen dostopen cenik posameznih računovodskih in knjigovodskih storitev. 
  • Smo zaupanja vreden in kvaliteten računovodski servis Posavje z odličnimi referencami in uspešnimi dolgoročnimi poslovnimi odnosi. 
  • Skrbimo za dobro in nemoteno poslovanje vašega podjetja in vam pomagamo do boljših rezultatov.  
Poiščite kvaliteten računovodski servis Posavje, poiščite nas! Ker so naši cilji zagotavljanje visoke kvalitete storitev in zadovoljne stranke, vsako storitev individualno prilagodimo potrebam in zahtevam posamezne dejavnosti. 
 
Računovodski servis Posavje

Iščete kvaliteten računovodski servis v Posavju?

Pomagali vam bomo optimizirati poslovanje, izboljšati poslovne procese in voditi evidenco glede vsega v vašem podjetju. Pomagamo z vodenjem poslovnih knjig, knjižimo račune, arhiviramo vse dokumente, soglasja, pogodbe in listine, opravimo pa tudi izračun letnih bilanc in izvajamo druge storitve na področju knjigovodstva in računovodstva po dogovoru.
 
Kvaliteten računovodski servis za Posavje smo vam za vse dodatne informacije na voljo preko navedenih kontaktnih podatkov, pa tudi v poslovni enoti na naslovu: ULICA 11 NOVEMBRA 49  8273 LESKOVEC PRI KRŠKEM. 

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje