Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

TEHNO CENTER-K d.o.o. Turška savna izdelava

0 / 0 ocen Oceni
Podjetje TEHNO CENTER-K D.O.O. je bilo ustanovljeno leta 2003.   Na začetku smo bili manjši poslovni partner v navezi z nekaterimi lokalnimi podjetji pri izdelavi raznih kopalni&sc... Preberi celoten opis
  • turške savne
  • savna
  • izdelava savne
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Cesta bratstva in enotnosti 126, 8330, Metlika Navigiraj

Ponudba in storitve

Turška savna izdelava
Podjetje TEHNO CENTER-K D.O.O. je bilo ustanovljeno leta 2003.
 
Na začetku smo bili manjši poslovni partner v navezi z nekaterimi lokalnimi podjetji pri izdelavi raznih kopalniških sistemov in pripomočkov, danes pa smo med najbolj prepoznavnimi podjetji za izdelavo turških savn po meri. 
 
Turška savna izdelava

Turška savna izdelava

Ko smo se odločili, da bomo ponudili turške savne po meri od ideje do izdelave, smo se usmerili v zagotavljanje visoke kvalitete, udobja in funkcionalnosti. Pri tem smo vedno imeli v mislih uporabnike domačih savn in smo na podlagi tega izdelali ponudbo, ki je tudi cenovno dostopna. 
 
Turške savne, parne savne, savne po meri ter kvalitetne parne kopeli v Sloveniji so za podjetje TEHNO CENTER-K proizvodnja strojev, naprav in opreme d.o.o. izdelki, po katerih smo danes najbolj prepoznavni. 
 
Vse naše izdelke, vključno z montažo kabine, luči, vrat, generatorjev do ostalih izdelkov vam izdelamo, pripeljemo in zmontiramo.

Tako na enem mestu dobite celovito ponudbo, če iščete "turška savna izdelava".
 
Vsa naročila so opravljena hitro, v dogovorjenem roku, po pričakovani ceni in zahtevani kakovosti, zato ne odlašajte s povpraševanjem, če vas zanima "turška savna izdelava". 
 
Za vse dodatne informacije, vezane na turška savna izdelava, nas kontaktirajte. Z veseljem vam predstavimo svoje reference, prisluhnemo vašim željam in upoštevaje vaše zmožnosti poskrbimo, da dobite najboljše rešitve. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje