Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Vinogradništvo, kmetija Reškičevi, Dutovlje Teran Kras, Primorska

0 / 0 ocen Oceni

  • Vinogradniška kmetija Kras, Primorska
  • Teran Kras, Primorska
  • Prodaja terana Kras
  • Degustacije terana, Kras, Primorska
Za ponudnika nimamo določenega delovnega časa. Za točen čas se pozanimajte pri ponudniku

Ponudba in storitve

Teran Kras, Primorska

Radi okušate rujno kapljico? Okusite teran s Krasa, s Primorske regije! Na naši kmetiji ga pridelujemo po tradicionalni metodi, kar pomeni, da je pristnega in polnega okusa. Prepričani smo, da bo prepričal še tako zahtevne ljubitelje vin.Teran Kras, Primorska 

Na KMETIJI REŠKIČEVI v Dutovljah na Krasu za vas z ljubeznijo, znanji, izkušnjami pridelujemo izvrsten teran. Ponj se splača priti k nam na Primorsko in ob degustaciji spoznati tudi naše vinograde, vinsko klet, postopek pridelave.

Če ste ljubitelj terana s Krasa, ne zamudite obiska pri nas. Vabljeni na Primorsko na degustacije in za nakup steklenic odličnega vina, ki je tudi lepo darilo. Okusite vrhunski kraški teran s Primorske  

Spoznajte plemenitost in harmonijo vina teran, ki je značilen za Kras oziroma Primorsko, in spoznajte, zakaj se ponj vračajo poznavalci žlahtne kapljice iz vseh vetrov. 

Po predhodnem naročilu za vas organiziramo degustacije, ki so nepozabno doživetje za ljubitelje dobrega vina, seveda smo na objavljenih kontaktih vedno na voljo tudi za naročila oziroma nakup. 

Kdaj so možne degustacije, za koliko oseb, za ceno terana in ostale informacije glede pridelave vina na Krasu, Primorskem nas pokličite. 

Pričakujemo vas!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Povezani nasveti

Mi poiščemo ponudbe za vas

Vi določite povpraševanje, mi poskrbimo, da ga prejmejo preverjeni izvajalci.

Ustvari povpraševanje

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje