Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Sobe "Pod Orehi", Katja Vuga s.p. Sobe Postojna

0 / 0 ocen Oceni

  • Rooms Postojna cave
  • Sobe Postojna
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Reška cesta 9, 6230, Postojna Navigiraj

Ponudba in storitve

Sobe Postojna

Dobrodošli v Sobe "Pod Orehi", Katja Vuga s.p., ugodne sobe v Postojni, kjer si lahko odpočijete po dolgem dnevu raziskovanja Postojnske jame.

Vabimo vas, da si za svojo namestitev v naših koncih izberete naše sobe, saj so opremljene z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje pri nas.
Sobe Postojna

Postojna je priljubljena destinacija tako za domače kot tuje turiste, saj v okolici ponuja vrsto aktivnosti, predvsem pa znamenitosti, kot sta Postojnska jama in Predjamski grad, ki že stoletja burita domišljijo domačih in tujih umetnikov.

Obisk naših koncev toplo priporočamo mladim in mladim po srcu, ki si želijo izkusiti lepot domače dežele, seveda pa boste po vseh dogodivščinah na Notranjskem potrebovali tudi ugodno namestitev z udobnimi posteljami, ker si lahko "napolnite baterije" za nadaljnje raziskovanje okolice.

Sobe v Postojni, ki se nahajajo na odlični lokaciji za športno udejstvovanje, uživanje v naravi in spoznavanje zgodovine Notranjske, lahko najdete na naslovu Reška cesta 9, kjer vas pričakujemo v Sobah "Pod Orehi", Katja Vuga s.p.
Ugodne sobe Postojna

Sobe "Pod Orehi", Katja Vuga s.p. vas pričakujemo z več sobami v Postojni, v katerih lahko namestimo posameznike, pare in tudi družine ali skupine, ki so se svoj prosti čas odločile preživeti v čudoviti Postojni. Na voljo so vam:

  • soba z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem (do 3 osebe),
  • dvoposteljna soba (do 2 osebi),
  • štiriposteljna soba z dvema posteljama, pogradom in dodatnim ležiščem (do 5 oseb).

Vse sobe v Postojni pri nas imajo svojo kopalnico, TV in Wi-Fi. Poleg tega vam je na voljo brezplačno parkirišče, možnost uporabe terase oz. prostora za žar, po dogovoru pa vas čaka tudi samopostrežni zajtrk.

Za rezervacije sob v Postojni smo vam vedno na voljo po telefonu ali elektronski pošti. Ne odlašajte, saj je povpraševanja po naših ugodnih sobah veliko skozi vse leto, predvsem pa v toplejših mesecih. Veselimo se vašega obiska!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje