Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Hotel Tripič d.o.o. Restavracija in picerija Tripič Bohinj

0 / 0 ocen Oceni

  • Hotel
  • Sobe
  • Picerija
  • Restavracija
Zaprto
Ponedeljek
12:00 - 22:00
Torek
12:00 - 22:00
Sreda
12:00 - 22:00
Četrtek
12:00 - 22:00
Petek
12:00 - 22:00
Sobota
12:00 - 22:00
Nedelja
12:00 - 22:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Restavracija in picerija Tripič Bohinj

Najboljša restavracija in picerija Tripič v Bohinju se nahajata v sklopu manjšega družinskega Hotela Tripič in imata dolgo tradicijo.

Restavracija in picerija Tripič, Bohinj

Restavracija in picerija Tripič, Bohinj

Restavracija in picerija Tripič je v Bohinju prepoznavna kot ena od najboljših. Tudi v prihodnosti se bomo trudili, da se bodo gostje od blizu in daleč z veseljem vračali ter restavracijo in picerijo Tripič v Bohinju priporočali vedno novim obiskovalcem.

Goste razvajamo ne samo z okusno ponudbo, pač pa tudi urejenimi nastanitvami na odlični lokaciji, ki ponujajo počitek in možnost odkrivanja lepot Gorenjske. Ker smo znani kot pohodniški hotel, imamo pripravljeno tudi posebno ponudbo pohodov v gore in program za kolesarje, nudimo pa tudi možnost izposoje koles.

Restavracija Tripič, Bohinj

Restavracija in picerija Tripič v Bohinju lahko sprejme do 150 oseb naenkrat (okoli 80 v gostilni in okoli 40 v piceriji), na voljo pa je tako urejena notranjost kot prijetna pokrita terasa. 

Prostora je torej dovolj, če se pridete najest sami, v paru, z družino, ali kot zaključena družba. Restavracija in picerija Tripič vas vedno toplo pričakuje, ko ste v Bohinju in iščete ugodno ter dobro ponudbo hrane ter pijače. 

V ponudbi so ugodni meniji za skupine, prostor za zaključene družbe (poroke, zabave, poslovna srečanja ...), najbolj poznani pa smo po odlični domači bohinjski kuhinji in ponudbi mednarodnih jedi.

Restavracija in picerija Tripič, ena od najboljših v Bohinju

Restavracija in picerija Tripič, ena od najboljših v Bohinju

Na voljo je tudi pestra veganska in brezglutenska ponudba, saj želimo, da se pri nas lahko dobro najedo prav vsi gostje, torej tudi tisti, ki imajo posebne prehranske potrebe ali preference.

Smo restavracija in picerija v Bohinju, ki neprekinjeno, vsak dan v letu obratuje od leta 1986 in vse do danes smo ohranili izvrstno ter ugodno ponudbo, katere ne gre zamuditi, ko ste v Bohinju. 

Za rezervacije in dodatne informacij nas kontaktirajte ali obiščite. Povpraševanja glede rezervacij prostora za zaključene družbe in podobno sprejemamo tudi preko portala, zato ne odlašajte in nam svoje povpraševanje pošljite že danes.

Veselimo se vašega obiska!

Restavracija in picerija Bohinj

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje