Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Hotel Tripič d.o.o. Družinski hotel Tripič Bohinj

0 / 0 ocen Oceni
Iščete prijeten, udoben in ugoden družinski hotel v Bohinju? Potem vas pričakujemo v hotelu Tripič, kjer vas bomo razvajali z odlično ponudbo. Družinski hotel Tripič Bohinj Družinski hotel Trip...... Preberi celoten opis
  • Hotel
  • Sobe
  • Picerija
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
12:00 - 22:00
Torek
12:00 - 22:00
Sreda
12:00 - 22:00
Četrtek
12:00 - 22:00
Petek
12:00 - 22:00
Sobota
12:00 - 22:00
Nedelja
12:00 - 22:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Družinski hotel Tripič Bohinj

Iščete prijeten, udoben in ugoden družinski hotel v Bohinju? Potem vas pričakujemo v hotelu Tripič, kjer vas bomo razvajali z odlično ponudbo.

Družinski hotel Tripič Bohinj

Družinski hotel Tripič Bohinj

Družinski hotel Tripič v Bohinju neprekinjeno vsak dan sprejema goste že od leta 1986.

Na svojo tradicijo smo zelo ponosni in upamo, da bomo tudi v prihodnosti svoje goste znali prepričati, da smo najboljši družinski hotel v Bohinju, kamor se bodo z veseljem spet vrnili. 

Tudi za vas imamo pripravljeno odlično ponudbo, če iščete dober hotel, kjer se boste počutili kot doma. Pričakujejo vas čiste sobe in pester jedilnik, s katerim bomo razvajali vaše brbončice.

Družinski hotel Bohinj

V hotelu nudimo nočitve z zajtrkom ter pol- ali polni penzion. Zajtrk je samopostrežni, kosilo in večerja pa sta sestavljena iz a la carte jedi. Odvisno od števila gostov v hotelu lahko pripravimo tudi razne menije za skupine oz. samopostrežni bife. 

Urejenih imamo 17 sob, sejno sobo za do 30 udeležencev, dve restavraciji in parkirišče. Gostom je za uporabo namenjena tudi garaža za motorje in kolesa ter shramba za smuči. Na območju hotela je na voljo brezplačni internet.

Hotel Tripič Bohinj

Hotel Tripič Bohinj

Smo izjemno prilagodljivi, odzivni in z veseljem upoštevamo želje in predloge naših strank, da resnično dobijo nastanitev in storitve, kakršne si zaslužijo v izbranem hotelu.

Med drugim hotel Tripič zagotavlja izposojo koles, s katerimi boste Bohinj lahko resnično dobro raziskali. Priporočamo kolesarjenje po bližnji okolici, saj boste tako naše kraje spoznali iz najboljšega zornega kota. Če si želite več, pripravljamo tudi razne kolesarske programe.

Veljamo tudi za "pohodniški hotel". V hotelu Tripič smo pripravili različne možnosti pohodov, planinarjenja ter izletov po bohinjskih planinah, hribih in gorah. Pri nas je torej na voljo prav vse, kar potrebujete za aktiven in športno obarvan oddih v Bohinju.

Za vse dodatne informacije in rezervacije pokličite družinski hotel Tripič iz Bohinja. Ne čakajte predolgo, saj je povpraševanja po naših sobah skozi vse leto veliko.

Veselimo se vas!

Hotel Bohinj

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje