Dodaj svoje podjetje
DUŠANKA VAKE S.P.

DUŠANKA VAKE S.P.


Vzhodna ulica 9, 2311 Hoče
Podjetje IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE, DUŠANKA VAKE S.P. vam nudi storitve na področju alternativne medicine in sicer se ukvarjajo tudi s postavitvijo družine.

Postavitev družine je duhovna in psihoterapevtska tehnika, ki je uvrščena v okvir sistemske družinske teorije. Nemški psihoterapevt Bert Hellinger je zadolžen, da je postavitev družine ugledala luč povsod po svetu in uči ostale terapevte, kako ravnati s to tehniko.

Postavitev družine vam omogoča stik z ljubeznijo, ki je zdravilna in nas napaja z energijo življenja. Priporočena je, če želite živeti v polni moči ali pa če potrebujete nekakšno rešitev iz partnerskih, družinskih ali poslovnih problemov. Lažje boste odpravili določene zasvojenosti naprimer z delom, s hrano, z mamili ali s kajenjem. Da se vrnete na pravo pot, je nujno potrebno pogledati v svojo dušo. Pri postavitvi družine je cilj, da družinske vrednote postavimo na svoje mesto in da vas ostali člani ne ovirajo na poti do svojih ciljev. Velikokrat pridemo do spoznanja, da je družinska ljubezen okno do svobode, lažje pa potem sprejemamo okolje in dejanja v njem.

Že g. Helinger nam je dopovedoval, da je nuja izbrati nekoga za vlogo očeta, mame, sestre ali brata, da se izgubljena ljubezen ponovno vrne v nas. Postavitev družine spada pod družinsko terapijo, v Sloveniji pa je najbolj znan s tovrstnega področja g. Boštjan Trtnik, ki ima certifikat za predavanje in svetovanje v Šoli čustvene inteligence. Postavitve ponavadi potekajo v skupini, delavnic pa se do ducat ljudi.

Da razrešimo odnose v družini in jih, če so bili prekinjeni, zopet vzpostavimo, potrebujemo moč in energijo, da se lotimo takšnega izziva. S postavitvijo družine razrešujemo družinske konflikte in pripomoremo boljšemu razumevanju samega sebe in ostalih družinskih članov ter obudimo tisto ljubezen, ki pozitivno vpliva na odnose v družini. Pri postavitvi družine predstavitev poteka tako, da si oseba, ki želi prebroditi svoje težave v odnosih, družinske težave ali težave v službi, izbere določene udeležence, ki bodo imeli vlogo njegovih družinskih članov. Dobro je pred takim srečanjem izdelati družinsko drve, ki je sestavljen iz vas in čim več članov vaše družine. Med terapijo mora voditelj tovrstne delavnice zaznavati energijo družinskega polja in kasneje tudi vključevati ostale družinske člane.

Za več informacij, ki so vezane na postavitev družine Maribor, jih pokličite ali pa jim pošljite elektronsko sporočilo. Za dodatne informacije si oglejte njihovo spletno stran.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si