Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Ambrož Keber s.p. Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje Goriška

0 / 0 ocen Oceni
Iščete dobrega osebnega trenerja na Goriškem? Če želite shujšati ali pridobiti mišično maso, če si želite biti bolj aktivni ter z ustreznim programom gibanja in zdravo prehrano poskrbeti za boljše...... Preberi celoten opis
Zaprto
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Lokavec 88, 5270, Ajdovščina Navigiraj

Ponudba in storitve

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje Goriška

Iščete dobrega osebnega trenerja na Goriškem?

Če želite shujšati ali pridobiti mišično maso, če si želite biti bolj aktivni ter z ustreznim programom gibanja in zdravo prehrano poskrbeti za boljše počutje, sem Osebno trenerstvo, Ambrož Keber s.p. z veseljem dosegljiv za vas. Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje Goriška

Niste zadovoljni s svojo postavo? Ste rodili ali ste v hitrem tempu življenja preprosto pozabili poskrbeti za lastno zdravje? Bi radi le izboljšali svojo formo ali se seznanili s pravilnimi tehnikami, s katerimi lahko svoje telo preoblikujete tako, kot si to želite?

Potem ste na pravem naslovu, saj imamo prave rešitve za vaše težave. Slovim kot dober osebni trener na Goriškem, saj imam mnoge zadovoljne stranke, ki so z mojo pomočjo v najkrajšem možnem času in učinkovito dosegle odlične rezultate.

V sklopu osebnega trenerstva vam je na voljo tudi:

  • prehransko svetovanje,
  • online treningi,
  • sestava individualnega prehranskega načrta.

Imam veliko izkušenj in znanja na področju športa, gibanja, zdrave prehrane ter seveda motiviranja drugih, kajti to dobrega osebnega trenerja razlikuje od povprečnega. Z mojo pomočjo boste tudi vi postali motivirani, da izboljšate svojo telesno pripravljenost in duševno počutje.Pod vodstvom dobrega osebnega trenerja na Goriškem, ki nudi tudi prehransko svetovanje, boste končno spet v formi

Vaše zadovoljstvo nad doseženimi rezultati je moja prioriteta, saj si želim, da bi od namene odšli polni energije, fizično močnejši in seveda samozavestnejši. Moje delo je strokovno in kvalitetno, cenovno dostopna storitev pa prilagojena vam, zato sem dober osebni trener, ki mu Goriška z veseljem zaupa. 

Na področju osebnega trenerstva in prehranskega svetovanja imam bogate izkušnje in sem ustrezno usposobljen. Kar je najpomembneje, če iščete dobrega osebnega trenerja na Goriškem, zagotavljam oseben pristop in program vadbe vedno individualno prilagodim. 

Če tudi vas zanima, kdo je profesionalen, izkušen in dober osebni trener, Goriška pa je območje, kjer ga iščete, ste na pravem naslovu. Pokličite me, odgovoril bom na vaša vprašanja in skupaj se bomo dogovorili o pričetku vašega programa. 

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje