Dodaj svoje podjetje
Okusne torte po naročilu Savinjska

Alenka Pisanec s.p., izdelovanje sladoleda in slaščic


Alenka Pisanec s.p., izdelovanje sladoleda in slaščic
5 (1)
Hotunje 9, 3232 Ponikva

Okusne torte po naročilu Savinjska |

Na naše podjetje ALENKA PISANEC S.P., IZDELOVANJE SLADOLEDA IN SLAŠČIC se obrnite, če si želite goste postreči z izvrstnimi slaščicami, ki razvajajo tako z okusi kakor s svojim izgledom. 

Pečemo najbolj okusne torte po naročilu na Savinjskem, poznani pa smo tudi po ponudbi piškotov in drobnega peciva, tako da vam lahko pripravimo celotno sladko pogostitev ob različnih dogodkih, kot so rojstni dnevi, poroke, krsti, poslovna srečanja ...

Okusne-torte-po-narocilu-Savinjska_4

Okusne torte po naročilu Savinjska 

Če iščete izkušenega slaščičarja, kjer lahko naročite dobre in ugodne torte po naročilu, Savinjska pa je regija kjer ga potrebujete, ste prišli na pravi naslov. 

Naše torte po naročilu so vsakokrat prilagojene vašim individualnim željam. Tako glede okusa, kakor glede dekoracije. Seveda vam pri izbiri oblike, velikosti, okusa in izgleda tudi prijazno svetujemo in pomagamo, da se lažje odločite za izbor slaščic na vašem dogodku. 

Pri peki uporabljamo kvalitetne sestavine in dajemo poudarek na uporabi lokalnih in sezonskih sestavin. 

Za vse dodatne informacije, ki se nanašajo na vaše iskanje " okusne torte po naročilu Savinjska", nas kontaktirajte in z veseljem se bomo z vami dogovorili za sodelovanje!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Drobno pecivo za poroko

Pozdravljeni zanima me vasa ponudba drobnega peciva za poroko. Hvala in lp, ana


ABRAHAM

Zanimam se za drobno fino pecivo in torto za praznovanje Abrahama.Praznovanje imamo 9,11.na Rajskem otoku,tam smo dobili vaš kontakt.Prosila bi,če mi lahko pošljete cenike za torto(40 gostov)dva okusa ,sadni in mogoče piškotek.Z možem sva šla poskusit torte v bar PIŠEK,zaenkrat sva poskusila piškotek in čokolada -jagoda,okus piškotek je krasen.Potem pa še za fino pecivo ,če mi lahko svetujete koliko ga rabim.LP Barbara


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

PECIVO

ZANIMAM SEM ZA FINO PECIVO,TORTO ZA PRAZNOVANJE ABRAHAMA (9,11.)NA RAJSKEM OTOKU.IMELA BOM PRIBLIŽNO 40 GOSTOV,KOLIKO PECIVA BI POTREBOVALA IN PROSIM ZA PRIBLIŽNO CENO TORTE.LP


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si