Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

V maju prepoznajte pomen novih znanj in z njimi poskrbite za izboljšave v podjetju

Vlagajte v izobraževanje in razvoj, sebe kot podjetnika in vaše dejavnosti! Če ste na začetku ali pa želite le spodbuditi že obstoječe posle, so delavnice, izobraževanja, predavanja in podobni dogodki odličen vir idej, znanj in novih priložnosti. In katerih ne gre spregledati tokrat?

Med najvidnejšimi slovenskimi dogodki, ki jih v maju ne gre ignorirati je 22. Teden vseživljenjskega učenja 2017

Andragoški center Slovenije v sodelovanju s številnimi ustanovami, posamezniki in skupinami med 12. in 21. majem ter z razširjenim programom, ki bo potekal do 30 junija, pripravlja kar 7.417 brezplačnih dogodkov po vsej Sloveniji. Preko 1000 izvajalcev, bo med drugim poskrbljeno tudi za dogodke namenjene boljši orientaciji in uspešnejšemu uveljavljanju v poslovnem okolju. 

Delodajalci, iskalci zaposlitve in bodoči podjetniki, bodo med drugim lahko sodelovali na hitrih zmenkih Zavoda RS za zaposlovanje in se učili uporabe njihovih elektronskih storitev, pridobili znanja iz podjetništva za že obstoječa podjetja, spoznali priložnosti za izboljševanju na področju vzdrževanja v proizvajalnih podjetij ali se seznanili o pravnih ureditvah podjetij. Dogodke izvajajo različne organizacije, društva in podjetja. 

11. maja bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekal tudi sejem ZAUH, ki ga podjetje Palsit v sodelovanju z Arhivom RS prireja že deveto leto zapored. Z namenom predstaviti nove predpise s področja e-poslovanja, varstva podatkov, novih tehnologij za upravljanje in hrambo digitalnih dokumentov ter ostalih gradiv v poslovnih okoljih, bodo udeleženci imeli enkratno brezplačno priložnost mreženja s strokovnjaki in ključnimi predstavniki na področju. Optimizirajte oziroma znižajte stroške poslovanja podjetja in se naučite učinkovito zajemati, arhivirati in hraniti podatke. 

Konec meseca bo bolj pester za umetnike in kulturnike, pa tudi vse ostale, ki jih zanima fotografija. 27. maja na Gospodarskem razstavišču izkoristite priložnost nakupa profesionalne opreme na FOTOSEJMU, ta prav pride tudi marsikateremu marketinškemu in oblikovalskemu podjetju, se seznanite s poklici te panoge in ne pozabite, da lahko kjer koli in kadar koli srečate novega poslovnega partnerja. 

Seveda lahko le z nekaj kliki po spletu pobrskate tudi za posameznimi računalniškimi delavnicami – začetni tečaj ali nadaljevalni tečaj učenja Excela in drugih programov, ki jih po vsej državi organizirajo različni ponudniki brezplačno ali proti plačilu, jezikovnimi izobraževanji, usposabljanji za računovodje in še mnogo več.  

V poslovnem okolju vam poznavanje zakonodajnih sprememb, trendov na trgu, nova ali poglobljena znanja na posameznem področju predstavljajo dodano vrednost. Najlažje in najhitreje boste napredovali, če boste ob pravem času na pravem mestu prepoznali priložnosti, ki vam jih ponuja okolica. Napredujte že danes in se registrirajte na portalu Moja dejavnost, kjer bo ekipa marketinških strokovnjakov poskrbela za vašo vidnost in prepoznavnost na Googlu - največjem oglasnem mediju na svetu.