Dodaj svoje podjetje

Podjetje KLJUN INTERNATIONAL D.O.O. ima bogato tradicijo na področju predelave lesa. Tako naša družina kot njena povezanost z lesom sega globoko v preteklost. V naši ponudbi najdete čudovite lesene izdelke in pohištvo, ki bodo v vaš prostor vnesli posebno toplino in domačnost.

Zakaj izbrati les?

Les je eden najstarejših materialov, ki jih je začel uporabljati človek. Njegove dobre lastnosti, so v uporaben izdelek s pridnimi rokami znali izdelati že naši pradedje.

Lepota in toplina sta najpogostejša razloga, zakaj je les med ljudmi tako priljubljen, in sicer za vsesplošno uporabo. Poleg tega pa ta naravni material lahko ponuja veliko več. Leseno pohištvo je vedno aktualno in moderno, ne glede na to kateri prostor načrtujemo opremiti.

Pri uporabi lesenih izdelkov in pohištva imamo več možnosti, saj se lahko približamo rustikalnemu, podeželskemu ali alpskemu stilu notranje opreme, lahko pa z lesom povsem sledimo sodobnim trendom in izrazimo svoj slog.

Potrebujete lesene noge, kuhinjske pripomočke ali kakšen drug lesen izdelek? Potem smo pravi naslov za vas! 

Našim strankam nudimo različne kakovostne lesene izdelke, kot so:       

 • Kuhinjski pripomočki
 • Leseni pajacki
 •  Lesene noge (noge za mizo, posteljo, samostoječo omaro in druge noge za pohištvo)
 • Ostali izdelki
 • Biomasa

Družinsko podjetje z bogato tradicijo

Znanje o lesu in nenehno nadgrajevanje lesenih izdelkov, se je v naši družini prenašalo iz roda v rod, tako je posledično nastalo tudi naše družinsko podjetje.

Naše podjetje odlikuje tradicija, zanesljivost, konkurenčnost in kvaliteta, poleg tega pa se zavedamo, da so na prvem mestu poleg kvalitete tudi stranke, zato poslušamo njihove želje in jim nudimo tudi izdelavo lesenih izdelkov po meri.

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembna je skrb za okolje. Pri svoji lesni proizvodnji skrbimo za čim manjše onesnaževanje okolja, zato tudi vso odpadno žagovino, ki nastane pri vsakodnevni predelavi in obdelavi lesa predelamo v kakovostno biomaso. Naši naravni briketi so okolju prijazni in so izdelani povsem brez vsakršnih primesi. Tako je naša lesna industrija okolju in človeku prijazna.

lesene_noge_1

Zakaj potrebujemo noge za pohištvo?

Ne glede na to ali gre za pisarniško pohištvo ali pa opremljamo dom potrebujete profesionalne in kakovostne noge za pohištvo. Zakaj?

Pohištvene lesene noge so nepogrešljiv element notranjega pohištva, ki poskrbijo za stabilnost različnih elementov poleg tega pa morajo biti estetsko primerne, da se skladajo z našim slogom. Velikokrat mislimo, da pohištvene noge niso pomemben del naše notranje opreme, a lahko veliko pripomorejo k dolgotrajni obstojnosti našega pohištva, saj je to stabilno in ostane na mestu kamor ga postavimo.

Lesene noge lahko uporabite pri stolih, poznamo noge za mizo, prostostoječih omarah, sedežnih garniturah in drugih kosih pohištva. V našem podjetju izdelujemo različne lesene noge, in sicer stružene, kvadratne, posebne oblike, kotne , kvadratne in druge. Če v naši ponudbi ne najdete ustreznih nogic za vaš kos pohištva, bodite brez skrbi, saj vam noge lahko izdelamo tudi po naročilu. Potrebujete lesene noge za vaše pohištvo?Potem nas kontaktirajte in našli bomo prave pohištvene noge za vas!

Potrebujete kakovostno pohištvo po meri, lesene nogice za vaše pohištvo ali pa bi radi v svojo kuhinjo vnesli malo več lesenih kuhinjskih pripomočkov? Potem smo pravi naslov za vas. V podjetju poslušamo želje naših strank, poleg tega pa se pri naročilih po meri vedno držimo dogovorjenih časovnih okvirjev.

lesene_noge_4

Katere lesene noge izbrati je predvsem odvisno od tega za kakšen kos pohištva jih potrebujete. Poleg tega pa morate ugotoviti ali bi radi lesene noge izpostavili ali pa jih bi čim bolj skrili. V vsakem primeru v naši ponudbi najdete primeren izdelek za vas.

Želite, da je vaše pisarniško pohištvo mobilno? Potem potrebujete pohištvene noge za mizo ali drugo pohištvo, ki vam bo omogočilo, da kose pohištva premikate po svoji volji in povsem preprosto. 

Če vas ponudba lesenih izdelkov zanima, obiščite našo stran, kjer se nahaja katalog naših izdelkov. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tako preko telefona kot tudi preko elektronske pošte. Za izdelke po meri nam pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas. Veselimo se sodelovanja z vami!

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

Ovalne lesene črne nogice

Pozdravljeni Jaz bi pa želela 4 ovalne nogice v črni barvi, približno take kot na sliki, višine cca 8-10 cm. Ali je to mogoče in kakšna bi bila cena. L. p. Irena Jakara


Nogice

Pozdrav! Bavimo se prodajom okova za namještaj u Osijeku. Imamo upit za nogice kreveta za opremanje hotela. prednja nogica treba biti drvena pronjera 5cm i visine 11cm Zadnja nogica je iste visine, ali ima okretni kotač na sebi potrebna količina je cca 800 komada sa kotačem i 800 komada bez kotača. Imam sliku navedenih nogica, pa vam mogu poslati na mail. Molim vašu ponudu. LP Trebalo bi cca


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si