Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Montažno mizarstvo Dejan Kurent s.p. Kuhinje po meri Osrednja Slovenija

5 / 2 ocen Oceni
Z unikatnimi rešitvami, ki so lepe, kvalitetno narejene, funkcionalne, opremimo kuhinje po meri v Osrednji Sloveniji. Zaupajte nam svoje želje, da jih uresničimo.  Montažno Mizarstvo Dejan Kurent ...... Preberi celoten opis
  • mizarstvo
  • kuhinje po meri
  • vgradne omare
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Kuhinje po meri Osrednja Slovenija

Z unikatnimi rešitvami, ki so lepe, kvalitetno narejene, funkcionalne, opremimo kuhinje po meri v Osrednji Sloveniji. Zaupajte nam svoje želje, da jih uresničimo. 

Montažno Mizarstvo Dejan Kurent s.p. se že preko 30 let ukvarjamo z izdelavo pohištva po meri. Poseben izziv so nam kuhinje po meri, pa tudi vgradne omare, stavbno pohištvo, mladinske in otroške sobe ter oprema za poslovne prostore. 


Kuhinje po meri Osrednja Slovenija


Kuhinje po meri Osrednja Slovenija

Kuhinje po meri smo na Dolenjskem začeli izdelovati leta 1990. Do danes smo svojo prepoznavnost močno razširili in številne kuhinje po meri, izdelane v našem mizarstvu, vidite tudi v Osrednji Sloveniji ter drugje. 

Prednost našega podjetja je, da na področju celotne Slovenije za vse naše storitve nudimo:

  • izdelavo,
  • dobavo ter
  • montažo kuhinje in drugega pohištva 

Zavedamo se, da je izdelava kuhinje po meri zahteven projekt, ki zahteva sodelovanje med podjetjem in stranko. Iz tega razloga se vsaki naši stranki maksimalno posvetimo, prisluhnemo njenim željam in poskrbimo, da je z našo izdelavo in montažo čim bolj zadovoljna.

Pred izdelavo vaše kuhinje po meri smo vam na voljo tudi za strokovno svetovanje, da vam pomagamo pri iskanju najbolj ustrezne in ugodne rešitve. 


Ugodne kuhinje po meri


Ugodne kuhinje po meri

Ne skrbite, če med ponudniki kuhinj ne najdete točno to, kar iščete. Niti ne skrbite, če imate prostor, kjer morda za klasične kuhinjske elemente ni prostora, recimo zaradi spuščenih stropov.

Izdelava kuhinje po meri je rešitev za vse, saj dobite točno to, kar si želite in potrebujete - brez kompromisov. 

Ko se odločite za kuhinjo po meri, najprej naredimo natančne izmere in se z vami pogovorimo o postavitvi kuhinjskih elementov oziroma funkcij, ki jih potrebujete. Nato vam predstavimo možnosti materialov in trende oziroma reference, ki vam pomagajo do končne odločitve. 

Omogočimo vam izbiro materialov in barv povsem po vašem stilu. Brez težav boste kuhinjo po meri uskladili tudi s preostalimi prostori oziroma pohištvom v vašem domu. 

Za kvalitetno izdelavo in montažo kuhinje po meri v Osrednji Sloveniji izberite podjetje Dejan Kurent, s. p. Zagotovo vas bo prepričal naš ustrežljiv odnos do strank ter vrhunska kvaliteta storitev in materialov.

Povpraševanja

Ocene 2

TG
5 / 2 ocen

Izdelava pohištva po meri Osrednja Slovenija

naročil sem vgradno omaro po meri za pod stopnicami, super so jo naredili, kvaliteten les in cene so vredu

MR
5 / 2 ocen

Kuhinje po meri Osrednja Slovenija

S partnerjem sva podedovala stanovanje s staro kuhinjo, ki sva jo želela zamenjati. Naročila sva pulte in omarice, ki so prišli točno taki kot sva si želela, ravno prav za v najino majhno kuhinjico. 🙂

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje