Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

DOMLES pohištvo d.o.o. - kuhinje po meri Kuhinje po meri in naročilu Osrednja Slovenija

5 / 2 ocen Oceni
Ste v iskanju popolne kuhinje po meri v Osrednji Sloveniji, ki bo izpolnila vaše želje in se prilegala vašemu domu? Podjetje DOMLES pohištvo d.o.o. - kuhinje po meri predstavlja ekskluzivno pon...... Preberi celoten opis
  • kuhinje po meri
  • kuhinje po naročilu
  • jedilnice
Odprto
Ponedeljek
09:00 - 18:00
Torek
09:00 - 18:00
Sreda
09:00 - 18:00
Četrtek
09:00 - 18:00
Petek
09:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Italijanska ulica 8, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Kuhinje po meri in naročilu Osrednja Slovenija

Ste v iskanju popolne kuhinje po meri v Osrednji Sloveniji, ki bo izpolnila vaše želje in se prilegala vašemu domu? Podjetje DOMLES pohištvo d.o.o. - kuhinje po meri predstavlja ekskluzivno ponudbo kuhinj po vaših merah in željah! Poleg kuhinj vam v našem salonu nudimo tudi velik izbor masivnega jedilniškega pohištva MURALES (stoli, mize in klopi). Vse skupaj se združuje v estetiko, funkcionalnost in visoko kakovost.

BREZPLAČEN 3D izris vaše sanjske kuhinje, KAKOVOST in TOP CENE!

Salon DOMLES POHIŠTVO, CENTER DIAMANT, BTC City Ljubljana.

kuhinje po naročilu

Kuhinje po meri Osrednja Slovenija

Verjamemo v individualnost in edinstvenost vsakega doma. Zato nudimo kuhinje po meri v Osrednji Sloveniji. Pri nas imate možnost izbire materialov, barv, oblikovanja in funkcionalnosti, da ustvarite kuhinjo, ki bo popolnoma odražala vaš stil, želje, cilje in potrebe. Naši izkušeni oblikovalci vam bodo pomagali pri vsakem koraku, da boste dobili kuhinjo, o kateri že dolgo sanjate.

Poleg kuhinj po meri vam ponujamo tudi jedilnice Murales, kjer se združujejo estetika, udobje in funkcionalnost. Ne glede na velikost prostora vam bomo pomagali oblikovati jedilnico, ki bo idealna za družinska kosila, srečanja s prijatelji ali poslovne večerje.

Poleg izdelav kuhinj po meri v Osrednji Sloveniji se ponašamo tudi z ekskluzivno ponudbo miz in kuhinjskih stolov Murales. Izberite med različnimi modeli, materiali in barvami, da ustvarite popolno kombinacijo za vašo kuhinjo ali jedilnico. Naše pohištvo bo zagotovo dodalo eleganco in udobje vašemu domu.

izdelava kuhinj

Kuhinje po naročilu Osrednja Slovenija

Naše kuhinje po naročilu iz Osrednje Slovenije boste našli v salonu DOMLES pohištvo v BTC City, stavba Diamant. V ponudbi imamo tudi vrhunsko Domles pohištvo. Sledimo najnovejšim trendom v oblikovanju in uporabljamo le najboljše materiale, da vam zagotovimo pohištvo, ki bo trajalo in očaralo.

Čeprav se nahajamo v Ljubljani, smo za kuhinje po naročilu iz Osrednje Slovenije na voljo strankam po vsej Sloveniji. Naša ekipa strokovnjakov za dostavo in montažo bo poskrbela, da bo vaše novo pohištvo varno in hitro prispelo na želeni naslov, ne glede na to, kje se nahajate.

Izkoristite priložnost za obisk našega razstavnega salona DOMLES v BTC City, stavba Diamant, kjer vam bomo z veseljem predstavili našo celotno ponudbo in vam pomagali pri oblikovanju prostora po vaših željah. Za več informacij nas kontaktirajte!

Povpraševanja

Ocene 2

UH
5 / 2 ocen

Vse pohvale za kuhinjo Domles

Na nivoju v vseh pogledih. Kuhinja je enkratna in kvalitetna, kar je bistvo.

JL
5 / 2 ocen

Top

Vse OK. Pri Domlesu naročili kuhinjo po naših željah. Kuhinja je kvalitetna in tudi monter je biu zelo natančen. Nato smo pri njih naročili še jedilnico Murales s katero smo tudi zelo zadovoljni.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje