Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Matic Šuštar, s.p. Lesene konstrukcije Osrednja Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Če iščete zanesljivo podjetje, ki vam lahko zagotovi kvalitetno izvedbo lesenih konstrukcij v Osrednji Sloveniji, ste na pravem naslovu.Primarna dejavnost našega podjetja Oblaganje tal in sten, ... Preberi celoten opis
  • Lesene konstrukcije Osrednja Slovenija
  • Leseni nadstreški Kamnik
  • Leseni nadstreški Gorenjska
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Podgorje 34B, 1241, Kamnik Navigiraj

Ponudba in storitve

Lesene konstrukcije Osrednja Slovenija

Če iščete zanesljivo podjetje, ki vam lahko zagotovi kvalitetno izvedbo lesenih konstrukcij v Osrednji Sloveniji, ste na pravem naslovu.

Primarna dejavnost našega podjetja Oblaganje tal in sten, Matic Šuštar, s.p. so vsa dela, vezana na talne in stenske obloge, poleg tega pa vam uredimo tudi: 

  • lesene konstrukcije in
  • krovska delaLesene konstrukcije Osrednja Slovenija 

Vse naštete storitve, vključno z lesenimi konstrukcijami, vam uredimo kjer koli po Osrednji Sloveniji oziroma se prilagodimo vaši lokaciji. 

Z izdelavo lesenih konstrukcij se v Osrednji Sloveniji ukvarjamo že nekaj časa, zato smo na tem področju dobro podkovani. Imamo veliko delovnih izkušenj in bogatega strokovnega znanja, ki ga redno nadgrajujemo, da vam lahko vedno ponudimo najsodobnejše rešitve.

Ker smo kvalitetni, zanesljivi in cenovno dostopni, nas za sodelovanje izbere veliko zadovoljnih strank in upamo, da boste med njimi tudi vi.
Kvalitetne lesene konstrukcije Osrednja Slovenija

Izdelamo vam različne lesene konstrukcije po vaših željah. Pri tem uporabljamo najboljše materiale, stroje in orodja ter se držimo dogovorjenih rokov. Prepričani smo, da za lesene konstrukcije v Osrednji Sloveniji tudi ne boste našli boljšega razmerja med kakovostjo in ceno. 

Za vse dodatne informacije in naročila, ki se nanašajo na lesene konstrukcije v Osrednji Sloveniji, smo vam na voljo na naših kontaktih. Z veseljem vam predstavimo svoje reference in za vas poiščemo ter izdelamo prave rešitve!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje