Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

GOSTINSTVO IN KOVAŠTVO, DARJA ČEHOVIN HALIK S.P. Kovaštvo in kovane ograje Postojna

0 / 0 ocen Oceni
Kovaštvo in kovane ograje Postojna |Kakor že ime našega podjetja GOSTINSTVO IN KOVAŠTVO, DARJA ČEHOVIN HALIK S.P. pove, se ukvarjamo z dvema glavnima dejavnostma. Na eni strani nudimo ugodne in... Preberi celoten opis
  • Sobe Postojnska jama
  • Kovaštvo in kovane ograje Postojna
  • Ugodna prenočišča in sobe v Postojni
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Kovaštvo in kovane ograje Postojna

Kovaštvo in kovane ograje Postojna |

Kakor že ime našega podjetja GOSTINSTVO IN KOVAŠTVO, DARJA ČEHOVIN HALIK S.P. pove, se ukvarjamo z dvema glavnima dejavnostma.

Na eni strani nudimo ugodne in prijetno ter udobno opremljene nastanitve (sobe in apartma) za krajši ali daljši najem, na drugi pa smo prepoznavni kot izkušeno in kvalitetno kovaštvo v Postojni. 


Kovaštvo in kovane ograje Postojna

Že dalj časa smo sinonim za kvalitetno kovaštvo in kovane ograje v Postojni in tudi v prihodnosti se bomo trudili, da ostanemo prepoznavni po svojem kakovostnem delu. 

Imamo veliko izkušenj in kovaškega znanja, poleg tega pa stalno spremljamo tudi nove trende na področju kovaštva in kovanih ograj, da lahko uresničimo še tako zahtevne želje svojih strank. 

Do danes je naše kovaštvo kovane ograje izdelalo že za veliko zadovoljnih strank iz Postojne in širše okolice. Veseli bomo, če se boste tudi vi odločili za naše kovaštvo in nam zaupali, da vam hitro, kvalitetno ter ugodno izdelamo kovane ograje, ki bodo varovale in polepšale vaše objekt. 


Na pravem naslovu ste, če iščete kovaštvo in kovane ograje v Postojni!

Za kovaštvo in kovane ograje v Postojni boljšega razmerja med kakovostjo in ceno ne boste našli. Poleg tega lahko od nas pričakujete tudi hitro odzivnost in izdelavo v dogovorjenem roku. 

Pokličite nas in z veseljem vam bomo podrobneje predstavili svojo ponudbo storitev, ki se nanaša na nastanitve ali kovaštvo in kovane ograje Postojna. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje