Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Miro Levičar s.p. Hitra avtovleka Krško, Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Ste v zagati na cesti in potrebujete hitro avtovlečno službo? Ne veste na koga se zanesti in kam poklicati? Brez skrbi, na pomoč priskočimo mi!Nudimo vam hitro avtovleko v Krškem in tudi drugod p... Preberi celoten opis
  • Hitra avtovleka Krško, Slovenija
  • Odličen bar Leskovec pri Krškem
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Mrtvice 43, 8273, Leskovec pri Krškem Navigiraj

Ponudba in storitve

Hitra avtovleka Krško, Slovenija

Ste v zagati na cesti in potrebujete hitro avtovlečno službo? Ne veste na koga se zanesti in kam poklicati? Brez skrbi, na pomoč priskočimo mi!

Nudimo vam hitro avtovleko v Krškem in tudi drugod po Sloveniji. Smo hitro odzivni prilagodljivi in zanesljivi, zato bomo z vami v najhitrejšem možnem času, obenem pa vam bomo nudili tudi nasvete in nadaljnje napotke.
Hitra avtovleka Krško, Slovenija

Imamo odličen vozni park in mehanizacijo, ki je redno servisirana, dobro vzdrževana in pregledana. Skrbimo, da so naši vozniki vselej v odlični pripravljenosti, da lahko ažurno skrbijo za naloge in storitve ter vam nudijo hitro asistenco in pomoč.

Naše osebje je profesionalno in fleksibilno, odlikujejo pa ga znanje in izkušnje. Hitro avtovleko izvajamo v Krškem in drugod po Sloveniji za pokvarjena vozila, okvare na cesti, nevozna ali karambolirana vozila, in vozila, ki že nekaj časa niso bila uporabljena in jih želite odstraniti.

Naše stranke navdušuje naša učinkovitost, hitrost in dostopne cene, posebej pa so veseli našega prijetnega in uvidevnega ter diskretnega pristopa.
Potrebujete hitro avtovleko v Krškem ali drugod v Sloveniji? Pokličite nas!

Včasih so dogodki nepredvidljivi, in ne moremo sami poskrbeti ali preprečiti vse, kar se dogaja. V primeru morebitne nesreče ali nenadne okvare vozila poskrbimo, da je vaš avto hitro in varno odstranjen s cestišča, poleg tega pa poskrbimo tudi za odvoz ali prevoz avtomobilov in drugih v vozil v drugačnih primerih.

Smiselno je, da se v takih primerih zanesete na res kakovostno in hitro avtovleko, ki bo za vaše vozilo poskrbela ne glede na to ali se nahajate v Krškem ali kje drugje v Sloveniji.

In tu pridemo na vrsto mi! S svojimi storitvami poskrbimo za zmanjšanje stresa, ki ga povzročijo okvare, poleg tega pa vam z ugodno ceno ne povzročamo še dodatnih preglavic. Sedaj veste komu zaupati - pokličite nas za hitro avtovleko v Krškem ali drugje na slovenskih cestah!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje