Dodaj svoje podjetje

Gostilna in picerija Ptuj |

Če iščete dobro gostilno in picerijo na Ptuju, ne iščete več, pač pa se oglasite v GOSTILNI IN PICERIJI MOSCHKON. 

V Zgornji Hajdini pri Ptuju imamo vsak dan odprta svoja vrata, da poskrbimo za vašo lakoto z odlično ponudbo hrane. 

Nikar ne odlašajte z obiskom, če vas zanima, katera gostilna in picerija na Ptuju ima najboljšo ponudbo.

gostilna-in-picerija-ptuj_1

Gostilna in picerija Ptuj

Našo gostilno in picerijo Ptuj zelo dobro pozna, velikokrat pa se stranke k nam pripeljejo tudi od drugod, saj resnično razvajamo z dobro hrano, prijazno postrežbo, prijetnim ambientom in ugodnimi cenami. 

Naša gostilna in picerija Ptuj je tudi odlična izbira, če iščete prostor za zaključene družbe, kjer se lahko ob raznoraznih priložnosti v dobri družbi dobro najeste.

gostilna-in-picerija-ptuj_13

Zagotovo ste na pravem naslovu, če vas zanima, katera je dobra gostilna in picerija na Ptuju. Gostilna in picerija Moschkon se priporočamo!

Zadovoljstvo naših gostov nam največ pomeni. Za vsakega se potrudimo, da na našem ceniku najde nekaj po svojem okusu!

Hrano pripravljamo iz kakovostnih sestavin in je vedno sveža, na mizo pa jo prinese hitra in ustrežljiva postrežba, kar so glavni razlogi, da ostajamo prepoznavni kot ena od najboljših gostiln in picerij na Ptuju.

Tudi v prihodnosti se bomo potrudili, da boste vedno naleteli na nas, ko boste iskali "dobra ter ugodna gostilna in picerija Ptuj". 

Mosckon, Gostilna in picerija Ptuj za vas vsak dan pripravljamo 14 vrst pic in ostalo slastno ponudbo.

Prepričajte se sami, da znamo poskrbeti, da se pri nas najbolje najeste in odlično počutite v prijetni atmosferi najboljše gostilne in picerije na Ptuju.

Že dalj časa smo med gosti poznani kot dobra gostilna in picerija, Ptuj pa nas dobro pozna tudi po ugodnih cenah. Prepričani smo, da tudi vas s ponudbo ne bomo razočarali. 

Nekaj dodatnih informacij o naši ponudbi oziroma Gostilni in piceriji Moschkon najdete na naši spletni strani, za rezervacije naročila ali druga vprašanja, vezana na gostilna in picerija Ptuj, pa smo vam na voljo po telefonu in preko e-pošte. 

Prepričani smo, da boste že po prvem obisku vedeli, zakaj smo prepoznavni kot najboljša gostilna in picerija na Ptuju in v okolici. 

SE PRIPOROČAMO!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si