Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna in picerija Šadl Manfred Vreča s.p. Gostilna in picerija Ljutomer

5 / 1 ocen Oceni

  • Prleška kuhinja
  • Dnevne malice
  • Kosila
  • Jedi po naročilu
  • Pice
Odprto
Ponedeljek
07:00 - 23:00
Torek
07:00 - 23:00
Sreda
07:00 - 23:00
Četrtek
07:00 - 23:00
Petek
07:00 - 01:00
Sobota
07:00 - 01:00
Nedelja
07:00 - 22:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Gostilna in picerija Ljutomer

Gostilna in picerija Šadl smo med gosti dobro poznani in prepričani smo, da se boste tudi vi pri nas vedno odlično najedli ter dobro počutili. Gostilna in picerija Ljutomer

Na našem ceniku najdete pestro ponudbo hrane in pijače za vse okuse, poleg tega pa kot dobra gostilna in picerija sloves ohranjamo tudi zato, ker imamo žepu prijazne cene, prijazno postrežbo in prijeten ambient

Na jedilniku naše gostilne in picerije iz Ljutomera najdete pestro izbiro okusnih in bogato obloženih pic iz krušne peči, če pa vam pice tokrat ne dišijo, pa vam z veseljem postrežemo tudi s toplimi malicami, kosili, ali jedmi po naročilu.

Hrano pripravljamo iz svežih sestavin preverjene kvalitete in znanega porekla, v okusne jedi pa jih združujejo naši kuharski mojstri in picopeki, ki vam na krožniku vedno ponudijo le najboljše. Prav zato nas toliko zadovoljnih gostov priporoča kot dobro gostilno in picerijo v Ljutomeru, prepričani pa smo, da boste nad nami navdušeni tudi vi.

Seveda ne bi bili znani kot dobra gostilna in picerija v Ljutomeru, če ne bi sprejemali rezervacij za zaključene družbe. Prostora imamo za do 130 gostov in pogostitev prilagodimo vašim željam. 

Za rezervacije in ostale informacije smo dosegljivi po telefonu, najbolj pa bomo veseli, če se boste prišli sami prepričat, zakaj smo znani koz dobra gostilna in picerija v Ljutomeru in okolici. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

GA
5 / 1 ocen

Odlično kosilo

Super smo se najjedli, veiko izbire, porcije in tudi cene so ok.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje