Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna Repanšek Golf Radomlje Osrednja Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Golf Radomlje Osrednja Slovenija |Ste ljubitelj golfa? Radi odigrate dobro igro v Radomljah, Volčjem Potoku? Po igri razmišljate kje bi lahko kaj dobrega pojedli? Naj vam namignemo, da je prava izbi... Preberi celoten opis
  • Gostilna Radomlje
  • Dobra kosila Radomlje
  • Dobra gostilna Domžale
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
Zaprto
Torek
Zaprto
Sreda
11:00 - 20:00
Četrtek
11:00 - 20:00
Petek
11:00 - 20:00
Sobota
10:00 - 18:00
Nedelja
10:00 - 18:00
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Golf Radomlje Osrednja Slovenija

Golf Radomlje Osrednja Slovenija |

Ste ljubitelj golfa? Radi odigrate dobro igro v Radomljah, Volčjem Potoku? Po igri razmišljate kje bi lahko kaj dobrega pojedli? Naj vam namignemo, da je prava izbira GOSTILNA REPANŠEK, v kateri svojim gostom ponujamo vrhunske domače jedi že več kot 100 let. Na svoje delo in tradicijo smo zelo ponosni. 

Po golfu v Radomljah obiščite našo gostilno v Osrednji Sloveniji. Prijazno vas bo pozdravilo gostoljubno osebje, ki vam bo ponudilo okusne jedi, ob petkih pa tudi sveže ribje jedi. Za vas smo odprti med sredo in nedeljo. Strežemo v prijetnem ambientu, v toplejših mesecih pa tudi na zunanji terasi, kjer imamo igrala za otroke. 


Golf Radomlje Osrednja Slovenija

Pri nas se za vsakega nekaj najde. Izbirate lahko med: pečenkami, jedmi na žlico, zrezki, vampi, jetrci, juham in še nogo več. Tudi vegetarijanci boste našli kaj okusnega za vas.

Veseli smo, ko nas gostje zapustijo zadovoljni in siti, še raje pa vidimo, ko se vedno znova vračajo. 

Sestavine jedi so previdno izbrane in s pomočjo naših kuharskih mojstrov skomponirane v najbolj okusno poezijo za vaše brbončice. 

Pri nas lahko tudi praznujete, obletnice, rojstne dni, obhajila, krste, organizirate novoletne zabave Ali pa nas obiščete po golfu v Radomljah. Našli nas boste v Osrednji Sloveniji, naš dober glas pa seže že v vsako slovensko vas! 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje