Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gostilna Repanšek Prenočišča Radomlje

0 / 0 ocen Oceni
Obiščite nas v GOSTILNI REPANŠEK, kjer vam poleg okusne prehrane zagotavljamo tudi prijetno urejena in celovito opremljena prenočišča.V Radomljah si zagotovite eno ali več nočitev v eni od št... Preberi celoten opis
  • Gostilna Radomlje
  • Dobra kosila Radomlje
  • Dobra gostilna Domžale
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
Zaprto
Torek
Zaprto
Sreda
11:00 - 20:00
Četrtek
11:00 - 20:00
Petek
11:00 - 20:00
Sobota
10:00 - 18:00
Nedelja
10:00 - 18:00
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Prenočišča Radomlje

Obiščite nas v GOSTILNI REPANŠEK, kjer vam poleg okusne prehrane zagotavljamo tudi prijetno urejena in celovito opremljena prenočišča.

V Radomljah si zagotovite eno ali več nočitev v eni od štirih dvoposteljnih sob in enem štiri posteljnem apartmaju.
Prenočišča Radomlje

V sobah, ki jih za prenočišče vzamejo mnogi naši zadovoljni gostje iz Radomelj in širše, boste preživeli prijeten čas s svojimi bližnjimi.

Na voljo so vam štiri sobe - Nagličeva, Pirnatova, Rodetova in Gostičeva - za družine ali skupine do 4 osebe pa nudimo možnost najema apartmaja Repanšek.

Sobe so opremljene s sodobnim pohištvom, so svetle in prostorne ter nudijo visoko mero udobja za krajši in tudi daljši oddih. Ob vašem oddihu v naših prenočiščih v Radomljah pa lahko prijetne večere preživljate tudi na senčni terasi.

Tako sobe kot apartma imajo kopalnico, hladilnik ter trezor, v katerega lahko spravite dragocene stvari, pametni televizor in WiFi.

V kopalnici so vam na voljo: tuš, wc, umivalnik in sušilec za lase.
Naša prenočišča v Radomljah nudijo udobje in prijetno vzdušje

Obiščite nas za vikend oddih ali pa daljše bivanje - zagotavljamo vam okusno hrano v naši gostilni, ob tem pa možnosti dodatnih ležišč, brezplačno bivanje za vse otroke do 5. leta starosti in ugodne cene za otroke od 5. do 12. leta starosti.

Privoščite si celovito doživetje - obiščite našo gostilno in se prepustite kulinaričnim dobrotam, podajte se na izlet po okoliški naravi, zvečer pa poskrbite za prijeten počitek v eni od naših nastanitev.

Veselimo se vašega obiska in bivanja v prenočiščih Radomlje - v Penzion Repanšek vas z veseljem pričakujemo!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje