Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

AROL D.O.O., ENERGETSKE SANACIJE Energetska obnova stavb

0 / 0 ocen Oceni

Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Milčetova pot 20, 1260, Ljubljana - Polje Navigiraj

Ponudba in storitve

Energetska obnova stavb

Ugodne energetske sanacije Slovenija |

Družbo AROL d.o.o. smo leta 2011 ustanovili z namenom, da na trgu ponudimo kvalitetno in dostopno ponudbo za: 

  • gradbena dela
  • elektroinštalacije
  • vodovod
  • polaganje vseh vrst in tipov toplotno-izolacijskih fasad
  • obdelavo napuščev
  • energetske sanacije 

Danes specializirane ekipe za vse našteto zaposlujemo v Sloveniji, uspešno pa se uveljavljamo tudi v tujini, predvsem na nemškem trgu. 

V letih delovanja, ki presegajo leto ustanovitve podjetja, smo pridobili bogate izkušnje in znanja, nenehno pa smo vlagali tudi v opremo, preizkušali materiale za najbolj učinkovite energetske sanacije in se spoznavali s postopki, ki so optimalni, skladni s standardi in dobrimi praksami. Tako vam lahko na področju energetske sanacije objekta zagotovimo najboljše rešitve. 

Energetske sanacije Slovenija 

Trenutno energetske sanacije in druge projekte izvajamo v Sloveniji in v Nemčiji. Z veseljem smo pripravljeni sodelovati tudi z naročniki od drugje. 

Lokacija vašega gradbišča za nas ne predstavlja nobene ovire. Pridemo kamorkoli želite in vam pred pričetkom del z lastnim kadrom pomagamo tudi pri izbiri materialov in pripravi popisa, v kolikor to želite. 

Veljamo za odzivne, prilagodljive in zanesljive. Podjetje ima kvalitetne in usposobljene ekipe delavcev, katerim popolnoma zaupajte, da se bodo potrudili pri energetski sanaciji ali drugih storitvah doseči:

  • najboljšo kvaliteto,
  • optimalen čas izvedbe,
  • sprejemljivo ceno. 


Energetsko sanacijo stavbe v Sloveniji prepustite strokovnjakom iz našega podjetja

Bistven element, ki vpliva na porabo ogrevalne energije pa tudi na kakovost življenja v objektu in estetski videt stavbe, so fasade. A še predno investirate v lepo fasado, je pomembno, da investirate v ustrezno toplotno izolacijo. 

Pri našem podjetju vam pomagamo z obojim, poleg tega pa energetske sanacije objektov ne vključujejo le nove toplotne izolacije oziroma fasade, pač pa tudi menjavo oken, vrat, izolacijo teras, vetrolovov ipd. 

Na tak način zmanjšamo porabo ogrevalne energije, prihranimo stroške in naredimo tudi korak k zaščiti okolja. Energetska sanacija se vam bo izplačala že v prvih obdobjih gretja. 

Ob tem pa seveda nikoli ne pozabimo, da je pomemben tudi estetski izgled, zato so vam naši strokovnjaki vedno na voljo za posvet o barvnih kombinacijah fasade. 

Naša ponudba pa ne zajema le energetskih sanacij, na objektih po celi Sloveniji nam prepustite tudi:

Vas zanima informativni cenik energetske sanacije? V Sloveniji iščete podjetje, ki vam jo lahko najhitreje, a kvalitetno izvede? Pridobite našo ponudbo že danes. 

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje