Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

GOSTILNA MIRAN KURBOS S.P. Dobra gostilna Ljutomer

0 / 0 ocen Oceni

  • Dobra gostilna Ljutomer
  • Malice in kosila Ljutomer
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 21:00
Torek
08:00 - 21:00
Sreda
08:00 - 21:00
Četrtek
08:00 - 21:00
Petek
08:00 - 21:00
Sobota
08:00 - 21:00
Nedelja
08:00 - 21:00
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Noršinci pri Ljutomeru 7, 9240, Ljutomer Navigiraj

Ponudba in storitve

Dobra gostilna Ljutomer

Dobra gostilna Ljutomer |

V GOSTILNI MIRAN KURBOS S.P. za svoje goste predano skrbimo že 25 let, zato smo tudi znani kot dobra gostilna, zaradi katere v Ljutomer prihajajo stranke od blizu in daleč. 

V prijetno urejeni gostilni  imamo pripravljen jedilni list za vse okuse, za zadovoljstvo gostov skrbimo s prijazno, hitro in ustrežljivo postrežbo.

Za povrh vsega imamo še žepu prijazen cenik, tako da boste vedno naleteli na nas, ko boste iskali, katera je ugodna in dobra gostilna na območju Ljutomera.

Dobra gostilna Ljutomer 

Ponosni smo, da smo sinonim za dobro gostilno in tudi v prihodnosti se bomo trudili, da ostane tako. Zato se za vsakega gosta posebej potrudimo, da se pri nas odlično naje in dobro počuti ter na našem meniju najde nekaj zase. 

Hrano pripravljamo iz kakovostnih sestavin in vedno prisluhnemo predlogom svojih strank, tako da lahko vsakokrat poskusite, kaj po svojem okusu. 


Iščete dobre gostilne v Prekmurju? Pridite v Ljutomer!

Nismo samo dobra gostilna za posameznike. Z veseljem pogostimo tudi zaključene družbe.

Ob raznoraznih priložnosti prihajajo skupine uživat k nam in nas tudi priporočajo, da smo dobra gostilna iz Ljutomera, ki jo je vredno obiskati ob rojstnih dneh, obletnicah in drugih posebnih dogodkih, ko ne kuhate sami, pač pa želite le uživati v dobri kulinariki in postrežbi. 

Prepričajte se sami in nas čim prej obiščite. Če je dobra gostilna Ljutomer, kar iščete, so vam naša vrata vedno odprta!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje