Dodaj svoje podjetje

Dobra domača gostilna Trebnje |

V GOSTILNI MEGLIČ goste z veseljem postrežemo že od leta 1978. V mestu Trebnje, kot tudi okolici in celo med gosti, ki prihajajo iz ostalih slovenskih regij, smo postali znani kot dobra domača gostilna s tradicijo. 

Prijeten ambient, prijazna postrežba, dolg in denarnici prijazen cenik domačih tradicionalnih jedi in hrane za vse okuse ter dodatna vinska ponudba, so recept zaradi katerega smo danes znana dobra domača gostilna Trebnje. 

Dobra-domaca-gostilna-Trebnje_6

Dobra domača gostilna Trebnje

Dobra domača gostilna Trebnje vas postreže z odlično domačo hrano, ki jo popolno dopolni dolenjska žlahtna kapljica. Iz skrbno izbranih, kvalitetnih in svežih sestavin pripravljamo malice, kosila in jedi po naročilu. 

Seveda pa ne spreglejte niti dodatne ponudbe, ki zajema prostor za zaključene družbe, kolesarsko točko, senčno teraso z otroškim igriščem in celo hišni ansambel. 

Ne pravijo nam zastonj dobra domača gostilna Trebnje, zato vas vabimo, da se tudi sami prepričate, zakaj je temu tako. 

Delovni čas: 
ponedeljek: zaprto
torek-sobota: 7.00-21.00
nedelja: 8.00-17.00
prazniki: 10.00-17.00

Dobra-domaca-gostilna-Trebnje_9

Naša dobra domača gostilna je odlično izhodišče za raziskovanje Trebanjskih vinskih goric!

»Gremo po rob´!«

Tako pravimo, kadar gremo po vinskih goricah. Za vas smo pripravili program nekajurnega potepanja po Trebanjskih vinskih goricah, kjer se  združuje prijetno s koristnim. 

Kadar hodimo podnevi, se ustavimo kjer so odprta vrata ali, če je kje kakšna živa duša. Zvečer pa gledamo, kje je še kakšna luč. Nad gostoljubnostjo lastnikov zidanic boste presenečeni.

Popotovanje se začne v Gostilni Meglič in se nadaljuje skozi Nemško vas in Lukovka do vinske gorice Skrovnica, kjer se že prileže kozarček rujnega ob uživanju v pogledu na kočevsko hribovje in Trdinov vrh. V zidanici Zupančič v Gradišču se ustavimo na ogledu starega vinogradniškega in ostalega orodja, nato pa se odpravimo do kapele Sv. Jožefa na Gradišču, kjer nam ključar razodene zgodovino kapele in domačinov. Poleg je tudi »CVIČKOVA BRAJDA« kjer so posajene trte iz katerih se pridela cviček, vključno z najstarejšo trto modre kavčine iz Lenta. Zanimiva je tudi skulptura Sv. Jožefa v naravni velikosti.  Na piknik prostoru zraven, lahko tudi balinate. 

Nadaljujemo proti Lanšprežu in se na poti ustavimo še v kakšni zidanici ali hramu. Ko prispemo do kapele Petra Pavla Glavarja, nam prijazni čebelar ob degustaciji medenih izdelkov razkrije zanimivosti graščine.

Zaključek poti je v gostilni Meglič, lahko pa tudi v katerih izmed zidanic ali hramu s harmoniko ali brez. Med izletom poskrbimo, da niste na lačni ne žejni, ponudba pa je prilagojena času, skupini in terminu. 

Idejni  projekt: Martin Meglič v sodelovanju z člani Društva vinogradnikov Trebnje

Dobra-domaca-gostilna-Trebnje_8

Dobra domača gostilna Trebnje se nahaja le 5 km stran od prijetnega apartmaja "Modra Frankinja" v Zidanici Meglič

Če ste očarani nad vinskimi goricami, se želite spočiti, umakniti od vsakdanjega vrveža in uživati v žlahtni kapljici, smo za vas uredili moderno opremljen apartma.

Pot do zidanice sredi vinske gorice Skrovnica, na naslovu Lukovek 21a, 8210 Trebnje, N:45,074  ; E:15,021 vam pokaže gospodar. 

Apartma "Modra Frankinja" združuje naravo, mir, počitek, užiete, petje ptic in seveda dobro vinsko kapljico. 

Med zemljo in nebom, sredi vinskih goric, za užitek drugačnega turizma.
Apartma je sodobno opremljen z dnevnim prostorom z mini kuhinjo, spalnico s francosko posteljo in otroško sobo s pogradom. 
Na voljo je TWC, možno je dodatno ležišče, zajtrkujete lahko na terasi zidanice.

Ob večdnevnem obisku smo za vas pripravili tudi izletniški program obiska  sosednjih vinskih goric, muzeja vinogradniškega orodja, kapele, cvičkove brajde, planinske koče, pa tudi do Termalnih kopališč ni daleč. Priporočamo sprehod med vinogradi, kjer boste spoznali gostoljubnost dolenjskih vinogradnikov in odlično vinsko kapljico.

Odločite se za drugačen dopust in posebno doživetje časa in narave.

Za vse dodatne informacije in rezervacije, smo vam na voljo: 
Martin:  041/648-631
e-mail: gostilna.meglic@siol.net

Dobra domača gostilna Trebnje vas pričakuje!
 • pon

  Zaprto

 • tor

  7.00-21.00

 • sre

  7.00-21.00

 • čet

  7.00-21.00

 • pet

  7.00-21.00

 • sob

  7.00-21.00

 • ned

  8.00-17.00 (prazniki 10-17)

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si