Dodaj svoje podjetje
DAFIN, DRUŽBA ZA RAČUNOVODSKE STORITVE IN DAVČNO SVETOVANJE, D.O.O.

DAFIN, DRUŽBA ZA RAČUNOVODSKE STORITVE IN DAVČNO SVETOVANJE, D.O.O.


Šeškova ulica 14, 1310 Ribnica

Dober računovodski servis Dolenjska, Osrednja Slovenija |

Potrebujete dober računovodski servis, Dolenjska ali Osrednja Slovenija pa sta regiji, kjer ga iščete? Z veseljem vam na vaši poslovni poti pomagamo v DAFIN D.O.O.

Več kot deset let bogatih izkušenj, znanja in nenehnega delovanja v interes in zadovoljstvo strank so tisto, zaradi česar je naša družba znana kot dober računovodski servis, ki mu zaupa tako Dolenjska kakor tudi Osrednja Slovenija, nekateri naročniki, ki iščejo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno pa prihajajo tudi od dlje. 

dober-računovodski-servis-dolenjska-osrednja-slovenija_2

Dober računovodski servis Dolenjska, Osrednja Slovenija 

Da smo postali sinonim za dober računovodski servis Dolenjska, Osrednja Slovenija smo temeljno dejavnost - opravljanje računovodskih storitev nenehno prilagajali potrebam in zahtevam naročnikom. Tako danes poslujemo na sodoben način in vpeljujemo postopke elektronskega računovodstva.  

Čeprav večino storitev opravimo na sedežu družbe v Ribnici, pa smo dober računovodski servis Dolenjska, Osrednja Slovenija postali tudi zato, ker lahko strankam zagotovimo storitve na njenem sedežu. 


Najboljša ponudba za dober računovodski servis Dolenjska, Osrednja Slovenija vas čaka pri nas!

Družba je usposobljena za opravljanje računovodskih storitev za gospodarske subjekte, ki delujejo bodisi kot proizvodne, trgovske ali storitvene družbe. Med obstoječimi poslovnimi partnerji so tudi družbe, katerih ustanovitelji so tuje pravne ali fizične osebe, tako da se  izdelujejo računovodski izkazi, bodisi v angleškem ali nemškem jeziku. V naš krog poslovnih partnerjev poleg samostojnih podjetnikov in gospodarskih družb sodijo tudi javni in zasebni zavodi, proračunski uporabniki, zbornice ter društva.

Zagotavljati kakovostne storitev  skladno s predpisi in pogodbenimi obveznostmi je naše osnovno vodilo, kot tudi dolgoročno sodelovanje v obojestransko zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije vezane ne dober računovodski servis Dolenjska, Osrednja Slovenija ali obiščite našo spletno stran. 

 • pon

  8.00 - 15.00

 • tor

  8.00 - 15.00

 • sre

  8.00 - 15.00

 • čet

  8.00 - 15.00

 • pet

  8.00 - 15.00

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si